Vinterservice

Få en vinteraftale – og vær klar til vinterens frost og sne.
Det hele bliver lidt nemmere, når vi hjælper med snerydning og saltning af stier, fortove og veje. Det er lovpligtigt at rydde gangbare arealer, der er tilknyttet ens ejendom inden kl. 7 på hverdage og inden kl. 9 i weekenden. Og det kan være svært at nå i en travl hverdag.

Hvorfor have en aftale om vinterservice?
Med en fast vinterserviceaftale er du altid sikret, at der er ryddet og saltet forsvarligt. Du slipper for at skulle bekymre dig om vejrudsigten – og om du får ryddet sne og saltet i rette tid.

Husk at sikkerheden er jeres ansvar. Det er vigtigt at sørge for at rydde veje og andre arealer udendørs, da det er jeres ansvar, at andre kan færdes sikkert på fx. virksomhedens fortove og veje i vintertiden.
Derfor er det en god ide at have en fast aftale og lade professionelle stå for jeres vinterservice. Mange er ikke klar over, at de som hus- og grundejere er forpligtet til at rydde sne og sikre mod glat føre.

Med Anlægsgartner Gottlieb A/S på opgaven har du en pålidelig samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring i at køre vinterservice for virksomheder, boligforeninger, kommuner og andre offentlige institutioner.

Hvad omfatter vinterservice?

Vi kan tilbyde en aftale, der er tilpasset præcis til de behov, I har for at få ryddet sne og saltet. En aftale om vinterservice omfatter typisk snerydning og saltning af veje, cykelstier, parkeringspladser, indgangspartier, fortove og andre køre- og gangarealer.

Vi holder øje med vejrsituationen og sætter ind med vores vinterservice, når det er nødvendigt. Når I har en aftale med os, sørger vi for, at jeres udendørsområder er ryddede og til at færdes på.

Tilbud på vinterservice

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S er du sikret konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder både at rydde sne og efterfølgende at salte befærdede arealer. Saltning forhindrer, at de fejede områder bliver glatte igen.

Kontakt os og få et tilbud på en aftale om vinterservice, der passer til jeres behov. Bestil vinterservice allerede i dag:
Få en aftale i god tid og vær klar, inden vinteren sætter ind med sne, slud og glatføre.
Det er svært at nå det hele i en travl dagligdag! Lad derfor Anlægsgartner Gottlieb A/S stå for vinterservicen.

  • Alt i snerydning og saltning i Roskilde og København
  • Saltning og snerydning i København

Få alle fordelene, når I bruger Anlægsgartner Gottlieb A/S’s vinterservice:

– Stabil og god service
– Konkurrencedygtige priser
– Mange års erfaring med snerydning og saltning
– Løsninger der passer til jeres behov og ønsker

Vores professionelle teams har stor erfaring med at udføre vinterservice af høj standard.
Har du en aftale med os, er du sikret en effektiv løsning på de vinterproblemer, som vejret skaber for trafiksikkerheden og adgangen til bygningerne. Vi har både materiellet og mandskabet til at udføre arbejdet professionelt.

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S sætter vi sikkerhed og kundetilfredshed højt. Derfor kan du trygt overlade ansvaret for jeres vinterservice til os – vi leverer altid en topservice til aftalt pris og tid.
Vi kører vinterservice over hele Sjælland. Ring i dag eller bestil online.

Niels L. Jensen
Niels L. Jensen
Driftsleder, vinterservice

Få et uforpligtende tilbud på vinterservice


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker