Anlæg af græsplæne ved såning og rullegræs

En flot og velplejet græsplæne giver både et godt førstehåndsindtryk til besøgende og forbipasserende og betyder samtidig meget for det generelle helhedsbillede af din grund. Det kan være et omfattende projekt at skulle reparere en gammel græsplæne eller anlægge en helt nyt. Derfor tilbyder Anlægsgartner Gottlieb A/S at varetage anlægningen af jeres nye græsplæne ved både såning og rullegræs.

Hvis I er interesseret i at høre nærmere om muligheder for en flot og velplejet grøn græsplæne, er I velkomne til at ringe på +45 46 41 44 42 eller skrive til os, via kontaktformularen længere nede på siden.

Den rette græsplæne til de rette forhold

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S har vi både stor erfaring med reparation af gamle og slidte græsplæner samt anlæg af helt nye græsplæner. Derudover kan vi rådgive om valg af græssort efter behov.

Skal græsplænen for eksempel være velegnet til solrige eller skyggeforhold? Skal den kunne tåle boldspil og legende børn eller blot være præsentabel? Eller vil I gøre noget for biodiversiteten og havens insekter og etablere en blomstereng fremfor en traditionel græsplæne?

Vi hjælper jer med at vælge den rette græsplæne til de rette forhold.

  • Anlægsgartner Gottlieb i Roskilde

Anlæg af græsplæne ved nybyggeri

Når I vælger Anlægsgartner Gottlieb A/S som jeres samarbejdspartner til anlæg af jeres nye græsplæne, vil I altid kunne forvente sparring og rådgivning angående hvilken type græs, der egner sig bedst.

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S bliver I mødt af et hold erfarne, effektive og tillidsfulde gartnere, som lægger jeres nye græsplæne med omhu og præcision.

Få hjælp til:

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S er vi eksperter i anlæg, reparation og vedligeholdelse af græsplæner. Derfor tilbyder vi at udføre en lang række forskellige opgaver indenfor både nye græsplæner og forbedringer af gamle. Vi håndterer opgaver af alle størrelser, og der er ingen opgave, som er for kompleks til os.

Vi tilbyder bl.a.:

– Rullegræs på almindelige græsplæner
– Reparation af græsplæner
– Omlægning af eksisterende plæner
– Blomsterenge

  • Anlægsgartner Gottlieb i Roskilde

Udlægning af rullegræs

Der er mange fordele ved at benytte rullegræs i forhold til selv at så sit græs. Rullegræs er helt simpelt græs, som man ruller ud. Græsset er ekstremt holdbart, og det vil på forhånd være vokset med en god længde, hvilket resulterer i en færdig græsplæne på ingen tid.

Det er en hurtig og nem måde at etablere en ny flot og ukrudtsfri græsplæne på. Vi tilbyder både at sælge og lægge rullegræsset, så I slipper for besværet.

Eksempler på opgaver:

  • Boldbaner
  • Rullegræs til gårdhaver
  • Rullegræs til udstilling og messer

Jordforbedring i haven

Det kan være en god ide at anvende en jordforbedring i haven, hvis I oplever, at jeres havejord er af dårlig kvalitet, mangler muld eller er meget lerholdig.

Ved muldfattig jord blander vi det øverste jordlag med ny muldjord og vand for at skabe fornyet næring og dræn, hvilket giver gode den nye græsplæne gode vækstbetingelser.

Ved lerholdig jord anbefaler vi, at jorden forbedres med muld og sand, hvilket skaber dræn og optimale vækstbetingelser.

Eksempler på opgaver:

  • Boldbaner
  • Rullegræs til gårdhaver
  • Rullegræs til udstilling og messer
Mikael Saugmann Olesen
Mikael Saugmann Olesen
Driftsleder, privathaver

Indhent et tilbud


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker