Strømpeforing

Strømpeforing er en omkostningseffektiv, sikker og prisvenlig metode til at forny slidte kloakrør, afløb og faldstammer. Hos Anlægsgartner Gottlieb bliver I mødt af autoriserede kloakfolk, er vi autoriserede kloakmestre, der kan udføre rørforing af kloaksystemer på typisk blot én arbejdsdag.

Kontakt os i dag for at modtage et tilbud på kloakrenovering med strømpeforing eller for at høre mere om jeres muligheder.

Hvad er strømpeforing af kloak?

Ved strømpeforing skaber vi et nyt rør i den eksisterende kloak uden at grave i det omkring liggende jord. Metoden er både hurtig og effektiv, og giver ledningsnettet en solid beskyttelse mod blandt andet trærødder og rotter.
Selve teknikken bag strømpeforing er, at vi renoverer beskadigede kloakker med en strømpe af epoxy, der skaber et nyt rør i den eksisterende kloak. Strømperne udvider og tilpasser sig, i takt med at rørenes dimensioner er større eller mindre. Korrekt udført strømpeforing har lang holdbarhed og beskytter effektivt kloakledningen mod rotter og trærødder.

Inden vi laver en strømpeforing, spuler vi først røret rent ved hjælp af en slamsuger eller spulevogn. Dernæst fører vi en polyesterslange gennemvædet i silicat, epoxy og harpiks ind i røret ved hjælp af luft. Til slut fører vi en oppustelig luftslange ind i røret og fylder den op med luft, så blandingen kan sætte sig på kanten af røret og hærdes. Når denne proces er gennemført, får du et rør, der er så godt som nyt. Til slut fører vi en oppustelig luftslange ind i røret og fylder den op med luft, og strømpen bliver hærdet ved hjælp af lys. Når denne proces er gennemført, får du et rør, der er så godt som nyt. Vi arbejder med denne teknik i alle rør fra Ø70 til Ø350mm.

En strømpeforing kan gennemføres fra brønd til brønd eller i stikledninger, som går ind i bygninger, uden efterfølgende reetablering af overfladebelægninger. Det er en genial løsning ved kloakledninger, der er ledt under bygninger eller under haveanlæg.

Strømpeforing af slidte og beskadigede kloakledninger

Beskadigede kloakledninger kan være svære at komme til, da de ligger nedgravet. Med strømpeforing kan vi i de fleste tilfælde renovere kloakken uden at skulle grave kloaknettet op – og samtidig holde omkostningerne nede.

For at du kan være helt sikker på arbejdets omfang og for at undgå unødige komplikationer undervejs, udfører vi først en TV-inspektion. Vi kan med en TV-inspektion af kloakken nemt og hurtigt identificere årsagen og give et overblik over omfanget af en skade. Efterfølgende kan vi gå i gang med at udbedre skaden og via en kloak tv-inspektion også hjælpe med dokumentation overfor dit forsikringsselskab.

Vi bruger for eksempel TV-inspektion ved:

  • Mistanke om brud på kloakledninger
  • Mistanke om rotteangreb
  • Tilbagevendende problemer med afløb eller tilstoppede rør
  • Ejendomshandel
  • Kvalitetssikring
  • Vores mandskab i gang med at udføre en strømpeforing
  • Autoriseret kloakmester med ekspertise i bl.a. kloakseparering

Hvad er en TV-inspektion?

En TV-inspektion er en moderne, sikker og effektiv måde at undersøge kloaksystemer på. Man fører ganske enkelt et kamera ind i kloakledningen og kan på den måde undersøge de indvendige vægge af røret. Metoden bruger vi, når vi har mistanke om brud på kloakledninger, ved rotteangreb, ved tilbagevendende problemer med afløb eller tilstoppede rør.

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S har vi som autoriseret kloakmester stor erfaring med tv-inspektion af kloak og rørledninger af alle typer – det er din sikkerhed for høj faglighed og godt udført arbejde. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

 

Forebyg skader på kloakledninger

Vil jeres boligforening gerne forebygge kloakskader? Så er der nogle tegn, I kan holde øje med. Der kan være skader på kloakken, hvis I oplever tilbagevendende problemer med rotter, eller kloakledninger, der bliver ved med at stoppe til. Rørenes alder bør også tages i betragtning.

Det er altid godt at være på forkant, for kloakskader kan være lumske og svære at opdage, før det er for sent. Det kan derfor være en god investering at få lavet en forundersøgelse, så I får overblik over tilstanden og kan planlægge renovering i fremtiden. Risikoen for pludseligt opståede skader på kloakken sænkes væsentligt og I kan sætte penge af på forhånd i budgettet.

Strømpeforing af ventilation, faldstammer og gulvafløb

Som autoriseret kloakmester kan vi udføre strømpeforing af faldstammer, ventilationskanaler og gulvafløb. Ligesom ved foring af kloakker, anvendes samme effektive metode i kanalerne på henholdsvis faldstammer, gulvafløb og ventilationssystemer. Anlægsgartner Gottlieb A/S har flere års erfaring og de rette maskiner, derfor er du sikret et arbejde af høj kvalitet, så kanalerne hurtigt bliver tætte og funktionsdygtige igen.

Minimale gener
Vi kan renovere faldstammer og kloaksystemer uden nedbrydning af vægge, ophugning af gulve, fjernelse af skabe, omlægning af eksisterende installationer eller opgravning. Det betyder, at du slipper for byggerod. Strømpeforing sikrer en ukompliceret og hurtig renovering med minimale gener for bygningens brugere eller virksomhedens drift.

Eksempler på opgaver:
• Strømpeforing fra brønd til brønd
• Strømpeforing i stikledninger
• Punktrenovering af kloak og rør.

Har du ikke har behov for renovering af det komplette afløbssystem eller længere rørstræk, og har du kun lokale rørbrud eller forskudte samlinger, så monterer vi i stedet en partliner. En partliner er en lokal reparation, som er hurtig at montere, har samme styrke som en strømpeforing og har lave omkostninger set i forhold til en opgravning.

  • Vores folk i færd med strømpeforing i en boligoforening
  • Vores mandskab monitorerer en ledningsrenovering
  • Strømpeforing kræver ingen gravning i den omkringliggende jord

Projekter og referencer – Strømpeforing

Thomas L. Rasmussen
Thomas L. Rasmussen
Produktionschef – Entreprise

Få et uforpligtende tilbud på strømpeforing

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak for en faglig vurdering og et eventuelt prisoverslag på ledningsrenovering.

Med vores mangeårige erfaring med kloakservice kan vi altid sammensætte en løsninger, der imødekommer jeres behov.


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker