Vores vision om at bringe naturen ind

Naturens store indflydelse på vores hverdag rummer et kæmpe potentiale og stiller samtidig særlige krav til de udendørsarealer, vi omgiver os med. Vi kan med fordel bruge naturen og bringe den ind i de grønne løsninger, så vi kan nyde den. Uanset hvilke planer du har for dine udendørsarealer, hjælper vi med at bruge naturen på bedste vis til det bestemte formål. Når det kommer til anlæg af haver og entreprenørarbejde, gør Anlægsgartner Gottlieb det store arbejde og gør det nemmere for dig som kunde, fordi vi har ekspertisen.

Om os

Hos Anlægsgartner Gottlieb har vi over 20 års erfaring i branchen og har udviklet os fra at være en mindre lokal anlægsgartner til en virksomhed med mere end 150 ansatte. Til dagligt løser vi alt fra små anlægsopgaver til store Entreprenør- og kloakprojekter. De fleste opgaver udføres i hoved- og fagentreprise… Når du vælger os til en opgave, leverer vi rådgivning og påtager os både entreprisekontrakten samt anlægsarbejdet. Afslutningsvis står vi for tilplantning og vedligehold af samme.
Vi udfører anlægsopgaver, kloakarbejder, klimatilpasningsprojekter, brolægning, jord- og gravearbejde, trafiksanering og meget mere. Vi sætter en ære i at udføre kvalitetsarbejde til aftalt tid, både når det gælder anlæg, drift og vedligehold. Det vi siger, er det vi gør!

Hovedkontoret ligger i Skibby. Siden sommeren 2020 har vi haft afdeling i Roskilde og kan derfor servicere vores kunder på Midtsjælland hurtigere og mere smidigt.
Hos Anlægsgartner Gottlieb er CSR (Corporate Social Responsibility) forankret i vores værdier, strategi og vores måde at arbejde på. Vi arbejder med stor respekt for miljø og klima, så derfor planlægger vi vores arbejde med størst mulig hensyntagen hertil. Mange af vores maskiner er batteridrevne og dermed skåner vi både miljøet og vores medarbejderes helbred, da de batteridrevne maskiner er lettere at håndtere.

Vi drives af ønsket om et højt fagligt niveau og opgaver løst til perfektion, både når vi rådgiver, og når vi udfører opgaver hos kunden. Det er vigtigt for os, at du som kunde føler, der er både kontrol over opgaven og tillid til os som leverandør.

Vores medarbejdere er grundstenen i Anlægsgartner Gottlieb. Det skal være trygt og rart at komme på arbejde, og der skal være muligheder på arbejdsmarkedet for mennesker med forskellig baggrund – dét er der hos os. Med en stab, der har adskillige årtiers erfaring i branchen, er faglig viden og samlede kompetencer i Anlægsgartner Gottlieb førende.

Kontakt os og hør mere.

Grundlaget for vores succes

Lige siden starten har grundlaget været det samme, og gennem årene har vi – både Thomas Gottlieb, ledelsen og alle medarbejderne – gået målrettet efter altid at:

 • Levere kvalitet
 • Levere til tiden
 • Levere til aftalt pris
 • Have fokus på at realisere kundernes drømme

Vi har hele vejen igennem haft fokus på at lytte til kunderne og deres drømme om, hvordan de forskellige udendørsarealer skulle bruges. Uanset opgaven har vi gennem hårdt og flittigt arbejde skabt det udeområde, som vores kunder har efterspurgt – og oftest har vi også leveret mere end det, kunderne har forventet.

Vinder af årets arbejdsmiljø 2022
Anlægsgartner Gottlieb er stolte af at modtage Anmeld Håndværkers pris for ”Årets arbejdsmiljø 2022”

For Anlægsgartner Gottlieb er det vigtigt, at sikkerheden og det gode fysiske og psykiske arbejdsmiljø er synligt dagligt, både for kolleger, vore kunder og samarbejdspartnere og ikke mindst borgere i nærheden af igangværende projekter. Det er en del af Anlægsgartner Gottliebs DNA og Deres ”10 Ordentlighedsbud”, at det skal være trygt at gå på arbejde hver dag. Derfor italesættes det gode arbejdsmiljø mellem Arbejdsmiljøorganisationen og alle kollegerne dagligt. Anlægsgartner Gottlieb takker alle kolleger i organisationen for den store indsats, der lægges for dagen hver dag, og fortsætter den gode dialog om sikkerhed og det gode arbejdsmiljø.

Gazelle-prisen to gange
Samtidig har Thomas Gottlieb og resten af ledelsen gået efter at skabe en virksomhed med et godt arbejdsmiljø og -klima for medarbejderne, hvor det er spændende og interessant at komme på arbejde hver dag, og hvor hverdagen aldrig bliver ensformig.
Undervejs er vi to gange blevet udnævnt til Gazelle-virksomhed af Børsen. Det kræver en eksplosiv vækst, og at virksomheden er drevet effektivt og er bundsolid.

Forretningsområder
I dag beskæftiger vi os med alle former for anlægs- og kloakeringsopgaver i Københavnoveralt og Sjælland. Opgaverne ligger primært inden for disse forretningsområder:

 • Anlæg og entreprise til erhverv, institutioner og boligforeninger
 • Pleje og vedligeholdelse for erhverv, institutioner og boligforeninger
 • Etablering, renovering og vedligeholdelse af private haver
 • Kloakservice for erhverv og private
 • Vinterservice
 • Facility Management/ejendomsdrift

Du kan læse mere om de forskellige forretningsområder her på hjemmesiden.
Du er også velkommen til at tage kontakt til os på telefon
 +45 46 41 44 42 eller skrive en mail til mail@gartnergottlieb.dk. Så finder vi sammen den bedste løsning på netop jeres opgave inden for anlæg eller kloakering. For i grunden er vi de bedste!

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud

  Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på mail@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.