Vores vision om at bringe naturen ind

Naturens store indflydelse på vores hverdag rummer et kæmpe potentiale og stiller samtidig særlige krav til de udendørsarealer, vi omgiver os med. Vi kan med fordel bruge naturen og bringe den ind i de grønne løsninger, så vi kan nyde den. Uanset hvilke planer du har for dine udendørsarealer, hjælper vi med at bruge naturen på bedste vis til det bestemte formål. Når det kommer til anlæg af haver og entreprenørarbejde, gør Anlægsgartner Gottlieb det store arbejde og gør det nemmere for dig som kunde, fordi vi har ekspertisen.

Om Anlægsgartner Gottlieb

Det er vigtigt, at udendørsarealerne omkring os tager sig så godt ud som muligt. Det er de arealer, besøgende ser som de første, når de kommer frem til vores hoveddør eller virksomhedens indgangsparti. Det er her, de danner sig deres første indtryk om de mennesker, det firma, den institution eller den boligforening, de er på vej til at besøge.

Det starter med valget af den rigtige anlægsgartner
Det kræver en god, kreativ og aftaleholdende anlægsgartner, der er helt nede på – og vel også i – jorden. Én, der kan se mulighederne, fange skønheden i stedet og skabe de udendørsarealer, der er brug for – uanset om det er en parkeringsplads til en butik eller et firma, et afstressende og rekreativt område for medarbejderne eller den have, du hver dag glæder dig til at komme hjem til, når arbejdsdagen er overstået.

Det har vi tit bevist, at vi kan levere og ved at kombinere den autoriserede anlægsgartner med en autoriseret kloakmester, har vi hos Anlægsgartner Gottlieb A/S helt unikke muligheder for at blive jeres totalleverandør, når det gælder alt, der foregår i og på jeres udendørsområder.

Vores historie
Historien om Anlægsgartner Gottlieb A/S starter tilbage i november 2001. Helt nøjagtigt den 5. november. Her startede anlægsgartnermester Thomas Gottlieb i Kyndeløse lidt syd for Skibby og nordvest for Roskilde. Siden har han føjet adm. direktør til sin titel.

Starten var beskeden. Materiellet bestod af en gammel trillebør, hans mors kultivator og en gammel bil, der lige akkurat kunne holde sammen. Men viljen var stålsat, ideerne og lydhørigheden overfor kunderne var enorm, og snart spredtes rygtet om den dygtige, kreative og aftaleholdende anlægsgartner.

Før Thomas startede Anlægsgartner Gottlieb A/S, arbejdede han omkring 11 år som driftsleder for et par andre anlægsgartnervirksomheder. Han var uddannet anlægsgartner, og hen over årene spirede ideen om at starte sit eget. Med tiden slog ideen rod, og i 2001 sprang han endelig ud i det og etablerede sit eget. Det lille frø er med tiden vokset og blevet til det Anlægsgartner Gottlieb A/S, vi kender i dag.

I dag har vi base i Skibby og er med over 90 ansatte en af de større anlægsgartnere på Sjælland. Vi tager imod opgaver af alle niveauer og løser dem overalt i København og på resten af Sjælland.

Grundlaget for vores succes

Lige siden starten har grundlaget været det samme, og gennem årene har vi – både Thomas Gottlieb, ledelsen og alle medarbejderne – gået målrettet efter altid at:

  • Levere kvalitet
  • Levere til tiden
  • Levere til aftalt pris
  • Have fokus på at realisere kundernes drømme

Vi har hele vejen igennem haft fokus på at lytte til kunderne og deres drømme om, hvordan de forskellige udendørsarealer skulle bruges. Uanset opgaven har vi gennem hårdt og flittigt arbejde skabt det udeområde, som vores kunder har efterspurgt – og oftest har vi også leveret mere end det, kunderne har forventet.

Gazelle-prisen to gange
Samtidig har Thomas Gottlieb og resten af ledelsen gået efter at skabe en virksomhed med et godt arbejdsmiljø og -klima for medarbejderne, hvor det er spændende og interessant at komme på arbejde hver dag, og hvor hverdagen aldrig bliver ensformig.
Undervejs er vi to gange blevet udnævnt til Gazelle-virksomhed af Børsen. Det kræver en eksplosiv vækst, og at virksomheden er drevet effektivt og er bundsolid.

Forretningsområder
I dag beskæftiger vi os med alle former for anlægs- og kloakeringsopgaver i Københavnoveralt og Sjælland. Opgaverne ligger primært inden for disse forretningsområder:

  • Anlæg og entreprise til erhverv, institutioner og boligforeninger
  • Pleje og vedligeholdelse for erhverv, institutioner og boligforeninger
  • Etablering, renovering og vedligeholdelse af private haver
  • Kloakservice for erhverv og private
  • Vinterservice
  • Facility Management/ejendomsdrift

Du kan læse mere om de forskellige forretningsområder her på hjemmesiden.
Du er også velkommen til at tage kontakt til os på telefon +45 46 41 44 42 eller skrive en mail til mail@gartnergottlieb.dk. Så finder vi sammen den bedste løsning på netop jeres opgave inden for anlæg eller kloakering. For i grunden er vi de bedste!

Mød vores medarbejdere

Thomas Gottlieb
Thomas Gottlieb
Adm. Direktør og Anlægsgartnermester
Tobias Røndbjerg
Tobias Røndbjerg
Salgs- og driftsdirektør
Dorte Witzel
Dorte Witzel
Økonomi og HR
Michael Deleuran
Michael Deleuran
Afdelingschef Service og vedligeholdelse
Kim Mundberg
Kim Mundberg
Afdelingschef Entreprise og kloak
Fagligt ansvarlig kloakmester
Jette Nikolajsen
Jette Nikolajsen
Administrationschef
Thomas L. Rasmussen
Thomas L. Rasmussen
Produktionsleder – Entreprise
Michael Thrysøe
Michael Thrysøe
Produktionsleder – Entreprise
Christina E. Bay
Christina E. Bay
Salg- og sikkerhedsansvarlig – Entreprise
Ulrik Treschow
Ulrik Treschow
Driftsleder, service og vedligeholdelse
Niels L. Jensen
Niels L. Jensen
Driftsleder, salg til erhverv og boligselskaber. Kloakmester
Mikael Saugmann Olesen
Mikael Saugmann Olesen
Driftsleder, privathaver
Anja Palmvig
Anja Palmvig
Bogholder
Jeannette Jensen
Jeannette Jensen
Receptionist

Sjælland

Vi dækker København og hele sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på mail@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.