Om os

Naturens store indflydelse på vores hverdag rummer et kæmpe potentiale og stiller samtidig særlige krav til de udendørsarealer, vi omgiver os med. Vi kan med fordel bruge naturen og bringe den ind i de grønne løsninger, så vi kan nyde den. Uanset hvilke planer du har for dine udendørsarealer, hjælper vi med at bruge naturen på bedste vis til det bestemte formål. Når det kommer til anlæg af haver og entreprenørarbejde, gør Anlægsgartner Gottlieb A/S det store arbejde og gør det nemmere for dig som kunde, fordi vi har ekspertisen.

Brancheerfaring siden 2001

Anlægsgartner Gottlieb A/S har brancheerfaring fra 2001. Vi har udviklet os fra at være en mindre lokal anlægsgartner til en virksomhed med mere end 200 ansatte. Til dagligt løser vi alt fra små anlægsopgaver til store entreprenør- og kloakprojekter. De fleste opgaver udføres i hoved- og fagentreprise. Når I vælger os til en opgave, leverer vi rådgivning og påtager os både entreprisekontrakten samt anlægsarbejdet. Afslutningsvis står vi for tilplantning og vedligehold af samme.
Vi udfører anlægsopgaver, kloakarbejder, klimatilpasningsprojekter, brolægning, jord- og gravearbejde, trafiksanering og meget mere. Vi sætter en ære i at udføre kvalitetsarbejde til aftalt tid, både når det gælder anlæg, drift og vedligehold. Det vi siger, er det vi gør!

Hovedkontoret ligger i Skibby. Siden sommeren 2020 har vi haft afdeling i Roskilde, Glostrup, Lystrup og Esbjerg og kan derfor servicere vores kunder i det meste af landet, hurtigere og mere smidigt.

Corporate Social Responsibility

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S er CSR (Corporate Social Responsibility) forankret i vores værdier, strategi og vores måde at arbejde på. Vi arbejder med stor respekt for miljø og klima, så derfor planlægger vi vores arbejde med størst mulig hensyntagen hertil. Mange af vores maskiner er batteridrevne og dermed skåner vi både miljøet og vores medarbejderes helbred, da de batteridrevne maskiner er lettere at håndtere.

Vi drives af ønsket om et højt fagligt niveau og opgaver løst til perfektion, både når vi rådgiver, og når vi udfører opgaver hos kunden. Det er vigtigt for os, at I som kunde føler, der er både kontrol over opgaven og tillid til os som leverandør.

Vores medarbejdere er grundstenen i Anlægsgartner Gottlieb A/S. Det skal være trygt og rart at komme på arbejde, og der skal være muligheder på arbejdsmarkedet for mennesker med forskellig baggrund – dét er der hos os. Med en stab, der har adskillige årtiers erfaring i branchen, er faglig viden og samlede kompetencer i Anlægsgartner Gottlieb A/S førende.

Kontakt os og hør mere.

Grundlaget for vores succes

Lige siden starten har grundlaget været det samme, og gennem årene har vi – både Thomas Gottlieb, ledelsen og alle medarbejderne – gået målrettet efter altid at:

 • Levere kvalitet
 • Levere til tiden
 • Levere til aftalt pris
 • Have fokus på at realisere kundernes drømme.

Vi har hele vejen igennem haft fokus på at lytte til kunderne og deres drømme om, hvordan de forskellige udendørsarealer skulle bruges. Uanset opgaven har vi gennem hårdt og flittigt arbejde skabt det udeområde, som vores kunder har efterspurgt – og oftest har vi også leveret mere end det, kunderne har forventet.

 • vi hjælper med pleje af grønne områder

Vinder af årets arbejdsmiljø 2022

Anlægsgartner Gottlieb A/S er stolte af at modtage Anmeld Håndværkers pris for ”Årets arbejdsmiljø 2022”

For Anlægsgartner Gottlieb A/S er det vigtigt, at sikkerheden og det gode fysiske og psykiske arbejdsmiljø er synligt dagligt, både for kolleger, vore kunder og samarbejdspartnere og ikke mindst borgere i nærheden af igangværende projekter. Det er en del af Anlægsgartner Gottlieb A/S’s DNA og Deres ”10 Ordentlighedsbud”, at det skal være trygt at gå på arbejde hver dag. Derfor italesættes det gode arbejdsmiljø mellem Arbejdsmiljøorganisationen og alle kollegerne dagligt. Anlægsgartner Gottlieb A/S takker alle kolleger i organisationen for den store indsats, der lægges for dagen hver dag, og fortsætter den gode dialog om sikkerhed og det gode arbejdsmiljø.

Gazelle-prisen tre gange – i 2008, 2010 og i 2022

Samtidig har Thomas Gottlieb og resten af ledelsen gået efter at skabe en virksomhed med et godt arbejdsmiljø og -klima for medarbejderne, hvor det er spændende og interessant at komme på arbejde hver dag, og hvor hverdagen aldrig bliver ensformig.
Undervejs er vi tre gange blevet udnævnt til Gazelle-virksomhed af Børsen. Det kræver en eksplosiv vækst, og at virksomheden er drevet effektivt og er bundsolid.

Forretningsområder

I dag beskæftiger vi os med alle former for anlægs- og kloakeringsopgaver i København overalt og Sjælland samt Fyn og det meste af Jylland. Opgaverne ligger primært inden for disse forretningsområder:

 • Anlæg og entreprise til erhverv, institutioner og boligforeninger
 • Pleje og vedligeholdelse for erhverv, institutioner og boligforeninger
 • Etablering, renovering og vedligeholdelse af private haver
 • Kloakservice for erhverv og private
 • Vinterservice
 • Facility Management/ejendomsdrift.

I kan læse mere om de forskellige forretningsområder her på hjemmesiden.
I er også velkommen til at tage kontakt til os på telefon
 +45 46 41 44 42 eller skrive en mail til mail@gartnergottlieb.dk. Så finder vi sammen den bedste løsning på netop jeres opgave inden for anlæg eller kloakering. For i grunden er vi de bedste!

Få et uforpligtende tilbud


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker