Feje/Sugeservice for private

Vil I effektivisere fejningen i jeres indkørsel, på en privatvej eller et helt tredje sted? Anlægsgartner Gottlieb A/S tilbyder professionel fejeservice for private, og vi har med sikkerhed også en løsning, der passer til jeres behov.

Ønsker I professionel hjælp til fejning – indhent et tilbud på fejeservice i dag. Vi udfører feje- og sugeservice for privatkunder på hele Sjælland og kommer gerne med et uforpligtende tilbud.

Er du erhvervskunde, tilbyder vi også feje- og sugeservice for virksomheder, boligforeninger og boligselskaber. 

Fejning til alle behov

Der kan være flere årsager til at vælge en professionel samarbejdspartner som Anlægsgartner Gottlieb A/S til feje/sugeservice. 

Vores serviceafdeling kan blandt andet hjælpe med fejning af indkørsler, carporte, privatveje og stikveje – for eksempel i forbindelse med:

  • Oprydning efter jordflytning eller tilbygningsarbejde
  • Forårsfejning og klargøring til sæsonen
  • Fejning efter vejfester og arrangementer
  • Faste serviceaftaler på fejning af privatveje
  • Klargøring af udearealer ved boligsalg. 

Vores feje- og sugemaskiner klarer alle fejeopgaver – uanset om I vil spares for at håndfeje i forbindelse med en større oprydning, eller I ønsker en fast serviceaftale på fejning.

Grundig fejeservice med minimalt miljøaftryk

Anlægsgartner Gottlieb er en virksomhed med brancheerfaring siden 2001 samt mere end 200 ansatte. Levering til aftalt tid, kvalitet og pris samt fokus på kundens ønsker er den fælles rettesnor for alle virksomhedens ansatte.

Vi bestræber os ikke mindst på udføre vores arbejde med respekt for klima og miljø – det indebærer blandt andet, at vi genanvender vandet, når vi udfører fejeservice for vores kunder.

I er derfor sikret, at vi både har jeres ønsker og miljøet i centrum, når I vælger Anlægsgartner Gottlieb A/S.

Kontakt os for et tilbud på fejning

Ønsker I en pris på fejning – eller skal vi bare tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med med feje/sugeservice?

Vi kommer gerne med et tilbud på såvel faste serviceaftaler som engangsydelser. Kontakt os på 46 41 44 42, md@gartnergottlieb.dk eller via vores kontaktformular

Michael Deleuran
Michael Deleuran
Afdelingschef for Service og vedligeholdelse

Få et uforpligtende tilbud


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker