TV-inspektion

Har I problemer med kloak eller afløb? Så er en TV-inspektion en effektiv måde at undersøge kloakkens tilstand på. Vi sørger for hurtigt og præcist at identificere eventuelle kloakudfordringer og hjælper også gerne med at løse dem. Som autoriseret kloakmester har vi hjulpet mange med at komme af med deres kloakproblemer. Skal I være den næste? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb for en TV-inspektion.

Med en TV-inspektion af kloakken får I:

 • Nemt og hurtigt identificeret årsagen til et problem med jeres kloak
 • Overblik over omfanget af eventuelle skader
 • Et tilbud på efterfølgende udbedring
 • En rapport over kloakrørenes tilstand
 • Eventuel hjælp til dokumentation overfor dit forsikringsselskab.

Hos Anlægsgartner Gottlieb har vi som autoriseret kloakmester stor erfaring med tv-inspektion af kloak og rørledninger af alle typer – det er jeres sikkerhed for høj faglighed og godt udført arbejde. Vi har vores eget topmoderne udstyr med både stikkamera og spuleanlæg. Med kameraet kan vi filme 360 grader og med stor præcision lokalisere problemer i kloakrør – uanset om det handler om forskudte samlinger i rørsystemerne, rødder, brud på selve rørene eller rotteskader.

DTVK-certificeret TV-inspektion – jeres kvalitetsgaranti

Anlægsgartner Gottlieb er DTVK-certificeret TV-operatør, hvilket er jeres garanti for grundig TV-inspektion af høj kvalitet. DTVK er en frivillig kontrolordning, som undersøger kloakfirmaers TV-inspektionsrapporter grundigt ved uanmeldte besøg, såI kan være sikker på, at vi lever op til branchens højeste standarder.

Hvert år skal DTVK-certifikatet fornyes, og derfor stemmer vores kontrol- og kvalitetskrav altid overens med branchens nyeste kontrolprocedure.

Det får I med et DTVK-certificeret firma:

 • Uddannet personale og professionel inspektion
 • Udførlige og dybdegående rapporter
 • Overblik over status på kloakkernes tilstand
 • Plan for forbedringer af kloakken
 • Efterfølgende tilbud på eventuelle udbedringer.
 • Vi tilbyder DTVK-certificeret TV-inspektion og andre former for kloakservice
 • Vores TV-inspektør i færd med at inspicere kloakken

Om DTVK-kontrolordningen

Anlægsgartner Gottlieb A/S er optaget i den landsdækkende kontrolordning DTVK under Dansk Industri. Kontrolordningen sikrer, at firmaer som er optaget i ordningen udfører og rapporterer TV-inspektionsarbejdet i overensstemmelse med DTVK’s tekniske bestemmelser. Vores operatører har fuldført en særlig grunduddannelse og efteruddannes løbende. Både TV-inspektioner, rapporter og TV-operatørens arbejde bliver kvalitetskontrolleret flere gange årligt og der foretages løbende stikprøvekontroller fra DTVKs side med henblik på at opretholde kvaliteten.

Vi kan filme 360 grader og med stor præcision lokalisere problemer i kloakrør – uanset om det handler om forskudte samlinger i rørsystemerne, rødder, brud på selve rørene eller rotteskader.

Kontakt Anlægsgartner Gottlieb A/S på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på mt@gartnergottlieb.dk for en indledende dialog om jeres opgave.

DTVK-certificering

Vi er blevet DTVK Certificeret

 • Vi er din anlægsgartner i Roskilde – om det er anlæg eller tv-inspektion

Hvad er en TV-inspektion?

En TV-inspektion er en moderne, sikker og effektiv måde at undersøge kloaksystemer på. Man fører ganske enkelt et kamera ind i kloakledningen og kan på den måde undersøge de indvendige vægge af røret. Vi bruger for eksempel en TV-inspektion ved:

● Mistanke om brud på kloakledninger
● Rotteangreb
● Tilbagevendende problemer med afløb eller tilstoppede rør
● Ejendomshandel

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S tilbyder vi også TV-inspektion forud for f.eks. et tilbud på strømpeforing og punktrenovering. På den måde er I sikret mod unødige komplikationer undervejs.

Over 20 års erfaring med kloakarbejde

Ønsker I kloakservice fra en certificeret og specialiseret kloakmester, er Anlægsgartner Gottlieb det rette valg. Vi har over 20 års erfaring med kloakarbejde og ved derfor, hvad der skal til for at løse diverse typer kloakproblemer.

Uanset om I har brug for en TV-inspektion, skybrudssikring, strømpeforing eller hjælp til andre kloakopgaver, kan I være sikre på at få den bedste service hos os. Vi er medlem af Danske Kloakmestre, hvilket er jeres garanti for, at vi arbejder sikkert og professionelt samt efter højeste kvalitetsstandarder. I kan være sikker på, at vi følger de gældende lovkrav og sørger for at have alle nødvendige tilladelser og godkendelser i orden.

Få en professionel TV-inspektion af kloakken i dag af erfarne specialister.

Hvorfor udføre TV-inspektion af kloak?

En TV-inspektion kan spare jer for både gener og penge, fordi vi hurtigt kan lokalisere årsagen til et problem og give dig overblik over jeres kloakledninger – uden at det er nødvendigt at grave op. Dermed får I identificeret eventuelle vitale fejl, som på sigt kan føre til:

– Rottebesøg
– Driftsproblemer
– Lugtgener
– Fugtskader
– Fremtidige forstoppelser
– Oversvømmelse

En TV-inspektion er med andre ord med til at forhindre og forebygge akutte og alvorlige kloakproblemer i fremtiden.
Vi bruger moderne teknologisk udstyr til at inspicere kloak og rør grundigt. Når vi fører et kamera ned i kloaksystemet, kan vi tydeligt se væggene i rørene. Dermed kan vi både lokalisere og dokumentere skader på rør eller tilstoppede rør. Efterfølgende kan vi finde den mest optimale løsning på et kloakproblem og samtidig tage fat på reparationer, før en skade udvikler sig og bliver til et større problem. Det er altid bedre at forebygge end at helbrede – det gælder i særdeleshed også for kloakken.

DTVK-certificering

Anlægsgartner Gottlieb er autoriseret kloakmester

 • tv-inspektion ifm. ejendomshandel

TV-inspektion ved ejendomshandel – få tjekket kloakken inden huskøb

Er I ved at købe et nyt hus? Så er det en god idé at få foretaget en TV-inspektion af kloakken, inden I går videre med handlen. En TV-inspektion giver et præcist billede af kloakkens tilstand, så I kan træffe jeres beslutning på et informeret grundlag.

På den måde kan I være sikker på, at der ikke er skjulte problemer med kloakken, som kan ende med at blive en dyr omgang at reparere senere hen. Er der for eksempel rotter, har I brug for hurtig og effektiv rottebekæmpelse, før problemet vokser sig større.

Hos Anlægsgartner Gottlieb har vi over 20 års erfaring med kloakarbejde.I kan derfor være trygge ved at lade os tjekke kloaksystemet inden I køber jeres nye hus. Hermed sparer I jer selv for en masse frustration og uforudsete udgifter i fremtiden.

Pris på TV-inspektion af kloak

En TV-inspektion koster fra 1.000,- og opefter, ekskl. moms. Vores priser kan dog variere – alt efter inspektionens omfang, og om der eventuelt viser sig uforudsete problemer ved arbejdet. Kontakt os derfor for et tilbud på inspektion af din kloak allerede i dag.

Husk, at pengene til en TV-inspektion kan være givet godt ud. Hos Anlægsgartner Gottlieb dokumenterer vi altid kloakken og rørenes tilstand efterfølgende i form af en tilstandsrapport. Den kan I eventuelt bruge som dokumentation overfor dit forsikringsselskab ved en skade på rørene.

En inspektion af kloak- og rørsystemer kan have stor værdi for både virksomheder, miljømyndigheder, skadedyrsbekæmpere og forsikringsselskaber.

Få et uforpligtende tilbud på en TV-inspektion af kloakken – og få vished om, hvordan kloaksystemets tilstand er.

 • Anlægsgartner Gottlieb er autoriseret kloakmester – alt i kloakservice

Projekter og referencer – TV-inspektion

Michael Thryesøe
Michael Thryesøe
Produktionsleder – Entreprise

Få et uforpligtende tilbud på TV-inspektion


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker