Feje- og sugeservice

Trænger jeres arealer til en professionel og grundig fejning? Lad os hjælpe jer! Anlægsgartner Gottlieb A/S har mange års erfaring med alle former for feje- og sugeservice for bl.a. virksomheder, boligforeninger eller boligselskaber. Har I behov for regelmæssig fejning, tilbyder vi også dette som serviceaftale – eventuelt i forbindelse med fast ejendomsservice.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Fejning for virksomheder, boligforeninger og boligselskaber

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S udfører vi fejning for både erhverv, kommuner, boligforeninger og andre institutioner. Vi udfører effektiv fejning af både ude- og indendørs arealer såsom parkeringsarealer, virksomheders lagerområder og indgangspartier.

Vores maskiner kan feje i bredden 1,2 meter til 2 meter, hvilket betyder, at vi har mulighed for at udføre fejning af veje såvel som cykelstier og fortove. Da vores feje-suge maskine har en højde under 2 meter, kan vi også tilbyde fejning af parkeringskældre.

Med andre ord kan vores fejemaskiner og mandskab løse en bred palette af opgaver inden for fejeservice.

Professionel fejning for erhverv

Vores personale har gennem årene opbygget stor erfaring samt kendskab til deres arbejde med fejning, og de ved dermed, hvordan forskellige områder skal behandles. Vi tilbyder derfor fejning af alle arealer – bl.a.:

  • Byggepladser
  • Parkeringspladser
  • Parkeringskældre
  • Stier og fortove
  • Lagerområder
  • Indgangspartier.

Vores fejemaskiner kan klare alle typer af feje opgaver, både i forbindelse med byggeentrepriser og i forbindelse med aflevering af trafiksaneringsopgaver.

Kontakt os i dag for tilbud


Få fejning som en del af serviceaftalen til jeres beboere

Vi ved, hvor vigtigt det er for arbejdsmiljøet samt kunders indtryk af områder, at der er nydeligt og ryddeligt både indenfor såvel som udenfor. Det samme gør sig gældende for boligområder, hvor beboerne skal føle sig trygge og godt tilpasse.

Hvis jeres arealer er dækket af blade,  sand og andet snavs, kan dette sætte spor på medarbejderes effektivitet, kunders interesse eller beboeres velbefindende.

Af denne grund tilbyder vi fejning som en fast del af jeres serviceaftale, hvor vi fejer med faste intervaller. På den måde er I altid sikret pæne og nydelige områder – desuden mindsker regelmæssig fejning også mængden af ukrudt på belægninger. På den måde slår I to fluer med ét smæk. 

Der er samtidig også mulighed for at modtage fejning som ad hoc opgave.

Skal vi tage en uforpligtende samtale?

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S står vi altid til rådighed med vejledning og sparring om jeres opgaver. Er I interesseret i at modtage et uforpligtende tilbud på effektiv og professionel fejning, er I mere end velkommen til at kontakte os på telefon 46 41 44 42 eller på mail@gartnergottlieb.dk

Michael Deleuran
Michael Deleuran
Afdelingschef for Service og vedligeholdelse

Få et uforpligtende tilbud


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker