Belægning

Når I skal vælge belægning, er der mange materialer og muligheder at vælge imellem, og her kan det være godt med professionelle råd. Dem giver vi gerne; vi løser alle typer belægningsopgaver og -projekter – også de mere udfordrende af slagsen.

Hos Anlægsgartner Gottlieb har vi stor erfaring med brolægning og belægningsarbejde, og derfor kan vi hjælpe med alt fra inspiration og rådgivning til projektering og anlæg.

Kontakt os på 46 41 44 42 eller mail@gartnergottlieb.dk for et uforpligtende tilbud.

Eksempler på belægningsopgaver:

– Nye terrasser
– Havegange og andre udendørsarealer
– Indgangspartier
– Brolægningsopgaver
– Indkørsler og parkeringsarealer
– Fortove

Alt i belægningsopgaver på hele Sjælland

Anlægsgartner Gottlieb løser alle belægningsopgaver med sikker hånd. Når I skal have etableret en ny belægning, har I mulighed for at vælge mellem forskellige typer af belægning – om det er natursten som betonsten og chaussésten, grusmaterialer eller forskellige former for genbrugsmaterialer.

Brosten

Brosten er tilhuggede natursten, som med deres udformning og ulige kanter egner sig perfekt til at skabe en rustik men smuk belægning. Brosten er robuste og er derfor en hårdfør form for belægning, som egner sig perfekt til indkørsler og andre områder med tung trafik og som kantsten ved bede og indkørsler.

Chaussésten

Chaussésten er natursten, som med deres stilfulde udtryk egner sig perfekt til til den mere dekorative belægning. De er især kendt fra vejbelægninger og offentlige pladser, hvor de for eksempel indgår i den klassiske rådhusbelægning, men de har efterhånden også vundet indpas i private haver, hvor de er et populært valg til terrasser såvel som stier. Chaussésten er en tidløs form for belægning, som samtidig er yderst robust.

Betonsten og -fliser

Hvor brosten er tilhugget med henblik på at opnå en uregelmæssig udformning, er betonsten støbt i faste mål og giver således en mere plan belægning. Betonsten er gode til at bygge kanter, mure omkring bede osv., ligesom de også bliver hyppigt brugt på havegangen eller i indkørslen.
Betonsten er en praktisk form for belægning, da de er lette at holde rene. Endelig er de ofte et billigere materialevalg. Det er ikke uden grund blandt de mest anvendte materialer, når der skal vælges belægning. Betonsten er dog et mindre bæredygtigt valg – hvilket vi derfor oplyser vores kunder i deres valg mellem materialer.

Sandsten

Sandsten er natursten bestående af sandkorn, som naturligt er sammenpresset til sten på grund af varme og tryk. De er fra naturens side meget smukke og smagfulde, ligesom de fås i mange forskellige farver og former. Endelig er sandsten et meget hårdt materiale, og de er derfor ekstremt hårdføre og holdbare. Deres robusthed, ynde og alsidighed gør dem til et populært valg til belægninger såvel som til til mure, trapper etc.

Grusbelægning

Grusbelægning er den billigste form for belægning, med med de rette materialer og metoder kan en grusbelægning være både smuk og holdbar.
Vi sørger for at vejlede om valg af sten, der passer ind i jeres omgivelser, og som samtidig er robuste til at modstå slid, vind og vejr – det sikrer en holdbar belægning, der i mange år tilføjer et unikt præg til ejendommen og sørger for, at jeres udeområder præsenterer sig flot.

Belægningsopgaver med speciel belægning

Stiller I for eksempel særlige krav til materialer eller har området forhold, der skal tages ekstra hensyn til? Det er ikke noget problem. Vores erfarne fagfolk har prøvet det meste. De står klar til at give jer faglig vejledning og i samarbejde med jer lave en nøjagtig plan for arbejdet med anlæg af belægningen. På den måde er I sikret match mellem vision og virkelighed.

Professionel brolægning med et stilfuldt og holdbart resultat

Brolægningsarbejde er et gammelt klassisk håndværk, der består af belægning i naturmaterialer som brosten, chaussesten og pigsten.

Hos Anlægsgartner Gottlieb har vi mange års erfaring med brolægning, og vi går altid struktureret og professionelt til alle belægningsopgaver. Dermed er I sikret et godt stykke håndværk, der kan holde i mange år frem.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og er således certificeret af byggeriets kvalitetskontrol. Det er jeres garanti for belægning i bedste kvalitet.

Bæredygtige belægninger hos Anlægsgartner Gottlieb

Hos Anlægsgartner Gottlieb er det bæredygtige aspekt vigtigt. Derfor tænker vi også meget gerne genanvendelse og grønne løsninger ind, når vi planlægger belægningsarbejde. Det kan for eksempel være genanvendelse af natursten – herunder chaussesten og brosten.

Gamle brugte natursten, hvor overfladen vidner om en svunden tid, har en helt særlig patina, der ikke kan genskabes med nye sten. Natursten bliver kun pænere med årene og mister samtidig ikke deres styrke. Derfor er de et godt valg både ift. udseende og bæredygtighed.

Hvor det er muligt er langtidsholdbare løsninger og genanvendelse altid en høj prioritet hos os.
Anlægsgartner Gottlieb udfører belægningsopgaver i Storkøbenhavn, Roskilde og Nordsjælland, og vi arbejder med natursten, beton, grus m.m. til alle behov og ønsker.

Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog om jeres ønsker og behov.

Mikael Saugmann Olesen
Mikael Saugmann Olesen
Driftsleder, privathaver

Sjælland

Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud på belægning


  Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på mso@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

  Kundeudtalelser

  Tak for fint arbejde

  Kære Mikael,

  Jeg håber denne besked finder dig vel.

  Må jeg takke dig og dine kolleger, som har anlagt nyt bed og genoprettet et gammelt samt etableret ca. 60m cortenkanter. Arbejdet blev udført på det planlagte tidspunkt, der var ingen slinger i valsen, intet sygefravær eller forsinkelser, og hver dag var haven ryddet pænt op og stod uden byggerod. Projektet var godt planlagt, og jeg er meget glad for resultatet. Utrolig sirligt at hverken plæneklipper-kreds eller ledninger til porten tog skade under arbejdet.

  Et stort kompliment til Frederik, William og Bo, som udførte størstedelen af arbejdet i haven. De var på alle måder tålmodige, hjælpsomme og engagerede, et virkelig professionelt team.

  Yasmin, Skodsborg

  Rodfræsning

  Venlig betjening, effektivt udført.

  Tine Kjeldsen, 4050 Skibby

  Rådgivning af have

  Virkelig søde og hjælpsomme. Vi skal allerede have besøg af dem igen om en måned. Vi var meget tilfredse.

  Line Thomsen, 2300 København S

  Rep af kloak

  Havde fået rotter i huset/ positiv røgtest forsikringen henviste til jer. Høflig medarbejder, 100% tilfreds.

  Rene Brian Bek, 4470 Svebølle

  Fældning af træer

  Meget effektiv. Når de var færdige det ene sted fortsatte de umiddelbart med den næste opgave.

  Kongshøjgård, Hans Kurt Sørensen, 3600

  Beskæring af buske og træer

  God kommunikation, vil benytte dem igen.

  Arendse Stensgaard, 4000 Roskilde

  Fældet træer i haven

  Super professionelle folk. Var hurtige og effektive i træfældningen og alt var ryddet op om eftermiddagen, så der var intet spor af arbejdet. Også god dialog med folkene fra Gottlieb.

  Anders Borup Christensen, 2700 Brønshøj

  Soignering af have

  Flot arbejde i min mors have. God soignering af haven med respekt for de planter, som er der. Flot beskæring, uden at det blev for meget. God dialog med gartner. Positiv indstilling til opgaven i en gammel have.

  Regitze Voss, 2791 Dragør

  Repareret læg på kloakrør

  Hurtig, effektivt og behageligt. Mine varmeste anbefalinger.

  Rune Munch Bjerril, 4500 Nykøbing Sjælland

  Anmeld Håndværker