Beplantning

Beplantning er på mange måder en fordelagtig metode til at få en frodig og grøn have. Overordnet set er beplantning en kunstig skabt vegetation, som dagligt bruges om en gruppe af træer eller buske. Man kan f.eks. kalde græsplæner og blomsterbede for beplantninger.

Hos Anlægsgartner Gottlieb har vi stor erfaring med plantesammensætning. Uanset om I foretrækker et organiseret eller mere vildt udtryk i haven, har vi den perfekte løsning til jer.

Hvis I er interesseret i at høre nærmere om muligheder for en flot beplantning af jeres er I velkomne til at ringe på +45 46 41 44 42 eller kontakt os her.

Få hjælp til:

Hos Anlægsgartner Gottlieb er vi eksperter i sammensætning af planter og anden vegetation. Vi har et stort kendskab til planters trivsel i forskellige jordbundsforhold samt hvilke vækstbetingelser, som forudsætter et godt miljø for den enkelte plante. Vi håndterer opgaver af alle størrelser, og der er ingen opgave, som er for kompleks. I får en fleksibel gartner, som altid sørger for at have plads og råderum til særlige opgaver, der kræver hurtig behandling.

Vi tilbyder bl.a.:

 • Vejledning i plantesammensætning og planlægning af haven
 • Udførsel af beplantning
 • Fokus på biodiversitet og bæredygtighed i havens løsning
 • Såning og etablering af blomsterenge og græsser efter behov og beskaffenhed.

I får en løsningsorienteret samarbejdspartner, som står klar til at rådgive jer gennem hele processen, når I vælger Anlægsgartner Gottlieb til at varetage jeres beplantning.

Beplantning med Anlægsgartner Gottlieb

Beplantning kan både være gavnligt for det æstetiske udtryk af jeres have, og samtidig har det en stor påvirkning på miljøet. Ved at inddrage et forskelligt udvalg af især hjemmehørende planter som træer, planter og blomster, skaber I bedre forudsætninger for biodiversitet i haven. Et stort udvalg af forskellige planter vil samtidig bidrage til at rense luften, nedkøle jorden og opsamle regnvandet. De kan bevirke til at skabe skygge, som både kan være gavnligt for jordforholdene og mennesker på de varme sommerdage.

Der er en række overvejelser, I bør gøre jer, når I planlægger at udvide jeres have med ny beplantning. Den rette beplantning kan give jeres have det specifikke udtryk, I søger.

Beplantning kan både være gennemtænkt og struktureret eller have et mere vildt og dynamisk udtryk. Hvad end I ønsker at have i jeres have, kan Anlægsgartner Gottlieb hjælpe med at udføre. Vi står selvfølgelig også for selve beplantningen, så I er sikret, at jeres planter har de bedste forudsætninger for at trives og gro. Hvis I har særlige krav til havedesign og produkter, tager vi også hensyn til dette.

Eksempler til nyplantning:

 • Frugttræer
 • 1 årige blomstrende urter og blomsterenge
 • Stedsegrønne buske
 • Løvfældende buske og hække
 • Stauder (flerårige)
 • Roser
 • Slyngplanter
 • Træer
Mikael Saugmann Olesen
Mikael Saugmann Olesen
Driftsleder, privathaver

Sjælland

Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud


  Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på mso@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

  Kundeudtalelser

  Tak for fint arbejde

  Kære Mikael,

  Jeg håber denne besked finder dig vel.

  Må jeg takke dig og dine kolleger, som har anlagt nyt bed og genoprettet et gammelt samt etableret ca. 60m cortenkanter. Arbejdet blev udført på det planlagte tidspunkt, der var ingen slinger i valsen, intet sygefravær eller forsinkelser, og hver dag var haven ryddet pænt op og stod uden byggerod. Projektet var godt planlagt, og jeg er meget glad for resultatet. Utrolig sirligt at hverken plæneklipper-kreds eller ledninger til porten tog skade under arbejdet.

  Et stort kompliment til Frederik, William og Bo, som udførte størstedelen af arbejdet i haven. De var på alle måder tålmodige, hjælpsomme og engagerede, et virkelig professionelt team.

  Yasmin, Skodsborg

  Rodfræsning

  Venlig betjening, effektivt udført.

  Tine Kjeldsen, 4050 Skibby

  Rådgivning af have

  Virkelig søde og hjælpsomme. Vi skal allerede have besøg af dem igen om en måned. Vi var meget tilfredse.

  Line Thomsen, 2300 København S

  Rep af kloak

  Havde fået rotter i huset/ positiv røgtest forsikringen henviste til jer. Høflig medarbejder, 100% tilfreds.

  Rene Brian Bek, 4470 Svebølle

  Fældning af træer

  Meget effektiv. Når de var færdige det ene sted fortsatte de umiddelbart med den næste opgave.

  Kongshøjgård, Hans Kurt Sørensen, 3600

  Beskæring af buske og træer

  God kommunikation, vil benytte dem igen.

  Arendse Stensgaard, 4000 Roskilde

  Fældet træer i haven

  Super professionelle folk. Var hurtige og effektive i træfældningen og alt var ryddet op om eftermiddagen, så der var intet spor af arbejdet. Også god dialog med folkene fra Gottlieb.

  Anders Borup Christensen, 2700 Brønshøj

  Soignering af have

  Flot arbejde i min mors have. God soignering af haven med respekt for de planter, som er der. Flot beskæring, uden at det blev for meget. God dialog med gartner. Positiv indstilling til opgaven i en gammel have.

  Regitze Voss, 2791 Dragør

  Repareret læg på kloakrør

  Hurtig, effektivt og behageligt. Mine varmeste anbefalinger.

  Rune Munch Bjerril, 4500 Nykøbing Sjælland

  Anmeld Håndværker