Arborist

Står du og mangler professionel assistance til din træfældning, så kan du med fordel benytte dig af en af vores arborister. Vi hjælper med en række services for dig og dit erhverv og har en hel arboristafdeling til specifikt at hjælpe jer med træfældning og naturpleje.

Arboristafdelingen tilbyder bl.a.:

 • Træpleje
 • Beskæring
 • Kronestabilisering
 • Pleje af ældre træer
 • Biologisk korrekte beskæringsteknikker

Hvad er en arborist?

Navnet arborist kommer af det latinske arboretum, der betyder ‘sted med træer’ – og du kender måske ordet arboret, der er en anlægning af træer med fokus på forskning af skovbrug og botanik. Vores arborister skal ses i forlængelse af disse forståelser, da de nemlig ikke bare er træfældere. De kan også fælde træer, hvis der er behov for det, MEN en arborist har speciale i at klatre i, beskære og ikke mindst pleje træer. Du kan tænke på dem som en slags moderne Tarzan.

Hvad kan en arborist gøre for dig?

Står du derfor med et træ, som du ikke ved, hvad du skal gøre med, kan det være en fordel at få en arborist til at kigge på det. Vi hjælper nemlig med alle mulige og umulige problemer.

Det kan være hjælp til stammer eller kroner, der står skævt, spidse grenvinkler, indvokset bark eller unormalt lange grene. Det kan også være, at dit træ har sår, revner, døde grene, små blade eller ingen tilvækst. Der kan være skader på stammen, kronen af træet eller rodudløbet. Måske er roden ved at slippe som følge af kraftig blæst, eller på grund af det vandområde, det står i? – Problemerne kan være mange, men vi har erfaring med det meste, og ser det som vores pligt at holde dit træ sundt og raskt på biologisk korrekt måde.

Har du brug for en arborist, eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42, pr. mail på km@gartnergottlieb.dk eller via kontaktformularen. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

Mere end træfældning

Arborister kan hertil også hjælpe med den generelle naturpleje af dit erhvervs udendørsområde. Har I brug for slåning af besværlige grønne arealer, skråninger eller enge, kan vi træde til og samtidig hjælpe med en mere naturlig flora i jeres jordbund. Her kan rydning eller udtynding af træer og buske være brugbart, samt bekæmpelse af invasive arter som f.eks. bjørneklo og japansk pileurt. Udrydning af disse ting kan udover en forbedring af den naturlige flora også hjælpe med at give flere levesteder for små, truede dyrearter.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

  Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på cwf@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

  Hvad kan en arborist hjælpe med?

  En arborist kan hjælpe med den generelle naturpleje af dit erhvervsudendørsområde. Mere specfikt kan en arborist f.eks. hjælpe med at klare følgende ting:

  • Plantning af træer
  • Træbiologi
  • Vitalisering af rødder
  • Træsygdomme
  • Svampearter og andre skadevoldere
  • Træfældning
  • Rodfræsning
  • Rydning af alt fra buske til store træer
  • Plejning af vandløb, vådområder og engområder
  • Plejning af fortidsminder, stengærde, gamle volde og fredede områder

  Alt i alt kan vores arborister hos Gottlieb altså hjælpe jer med rigtig mange besværlige ting, der ikke er ligetil at klare på egen hånd. Så lad din indre Tarzan blive ved tanken og slik vores løs – så lover vi et pænt og naturligt aftryk.

  Kontakt Anlægsgartner Gottlieb A/S

  Vi bryster os af at være et professionelt team af dygtige medarbejdere, hvilket er din sikkerhed for et ordentligt arbejde med dit erhvervs udendørs problemstillinger. Kontakt os derfor på telefon 46 41 44 42, pr. mail på cwf@gartnergottlieb.dk eller via kontaktformularen. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

  Michael Deleuran
  Michael Deleuran
  Afdelingschef Service og vedligeholdelse
  Casper Frydenlund
  Casper Frydenlund
  Driftleder – Arborist & Natur/Kulturpleje

  Sjælland

  Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

  +45 46 41 44 42

  Få et uforpligtende tilbud

   Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på cwf@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.