Ejendomsservice i København og Sjælland

Har I brug for ejendomsservice på bygninger og ejendomme i København eller resten af Sjælland?

Vi tilbyder ejendomsservice for f.eks. boligselskaber, butikscentre, institutioner eller virksomheder, som har behov for hjælp til løbende drift- og vedligeholdelse af bygningerne.

Vores kunder spørger i stigende grad efter de ydelser, vi har inden for ejendomsservice. Der er nemlig altid dagligdagsopgaver, der skal laves på bygninger uanset, om man er en virksomhed eller et boligselskab.

Men ofte kan det ikke betale sig for kunden selv at ansætte medarbejdere til opgaverne. I stedet kan det være mere fordelagtigt at indgå en serviceaftale med en professionel udbyder som f.eks. anlægsgartner Gottlieb.

Hvad omfatter ejendomsservice?

Med ejendomsservice behøver du ikke at have bekymringer over, om dagligdagsopgaver som viceværtopgaver, rengøring, kloakservice eller gartneropgaver bliver løst godt nok.

Hos anlægsgartner Gottlieb kan du få hjælp til ejendomsservice som:

  • Vicevært- og ejendomsfunktionær-opgaver som f.eks. at feje og småreparationer
  • Tilsyn af radiatorer og andre varmemesteropgaver
  • Vinduespudsning, rengøring og affaldshåndtering
  • Kloakservice
  • Grøn pleje og service, f.eks. græsslåning og klip af hække
  • Rensning af tagrender
  • Tilsyn med legepladser
  • Snerydning og saltning
  • ejendomsservice

Fast aftale på ejendomsservice i København

Få en fast aftale om ejendomsservice I københavn eller resten af Sjælland . Det kan være alt fra enkelte opgaver til en samlet servicepakke. Hos anlægsgartner Gottlieb kan du nemt samle alle opgaverne hos én fast samarbejdspartner. Her er du sikker på kvalitet i måden, opgaverne bliver løst på, og du har altid mulighed for at justere på aftalen om ejendomsservice.

Med opgaverne samlet hos én leverandør bliver kommunikationen både hurtig og effektiv. Vi lægger vægt på en tæt kontakt med vores kunder, og vi ved, at en god dialog altid giver det bedste resultat. Kontakt anlægsgartner Gottlieb og få en fast, stabil aftale – tilpasset præcis til jeres behov og ønsker til ejendomsservice.

Ejendomsservice for boligforeninger

Reparationer, vask af trapper, fjernelse af affald, græsslåning, eftersyn af legepladser, saltning og snerydning om vinteren – opgaverne er mange i en boligforening.
Med anlægsgartner Gottlieb har du en troværdig servicepartner, hvor du kan regne med, at de aftalte opgaver bliver løst, og at der bliver holdt vedlige og i orden, både inde og ude. Vi løser de fleste vicevært- og ejendomsfunktionær-opgaver.

  • ejendomsservice

Ejendomsservice for virksomheder

En del af en velfungerende virksomhed er, at der altid er indbydende forhold for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere inden- og udendørs. Overlad trygt ansvaret for f.eks. tilsyn af bygninger, rengøring og pasning af grønne områder til anlægsgartner Gottlieb.

Vi leverer forskellige ydelser inden for drift af bygninger, vedligehold og teknisk service. Vi sørger for at feje og passe udendørsarealer og yder grøn pleje og service af alle typer beplantning. Om vinteren står vi gerne for at rydde sne og salte, så man kan færdes sikkert på virksomhedens adgangsveje.

Tilbud på aftale om ejendomsservice

Ønsker du en aftale om ejendomsservice, der passer til netop jeres behov? Så kontakt os og hør mere om, hvilke muligheder I har for en fleksibel aftale med os om ejendomsservice i København.

Vi ved, at virksomheder er forskellige, det samme gælder boligforeninger, og derfor sammensætter vi gerne en aftale, der er er tilpasset netop de drift- og vedligeholdelsesopgaver, I har ved jeres bygninger og arealer.
Anlægsgartner Gottlieb er en professionel samarbejdspartner, når det gælder ejendomsservice til virksomheder, boligforeninger, institutioner og butikscentre.
Vælg Gottlieb og få en driftssikker og stabil leverandør af ejendomsservice.

Søren Grindsted
Søren Grindsted
Sælger og Facility management

Sjælland

Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud på ejendomsservice

Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på md@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

Kundeudtalelser

Vinterservice

Super god service.

Nordisk Erhvervs Partner, 2730 Herlev

Vedligehold af grønne arealer

Der er blevet udført alt hvad der er aftalt til prisen, der har været en god dialog og sparring omkring projektet.
Jeg kan kun anbefale dem og vi/jeg vil helt sikkert benytte dem igen til anden opgave.

G/F Ådalen, 4000 Roskilde

Undersøgelse og renovering af kloak

Gartner Gottlieb udførte et større projekt om undersøgelse af vores kloakers tilstand vha. tv-inspektion, og med efterfølgende renovering af kloakerne. Et kompliceret projekt med mange ejerforeningen involveret. de holdt overblikket og afsluttede arbejdet i fin stil.

Gårdlauget Lipkesgården, 2100 København Ø

Udvendige havevedligeholdelse

Når det er den samme persom kommer hver gang, er det godt, en som er fortrolig med haven og de ønsker jeg har.

Birgit & Hans Wied Iversen, 3630 Jægerspris

Omlægning af bed

Jeg har fået det flotteste bed med god vejledning af Ulrik Gartnerne, der var her, arbejdede ihærdigt og gav bare så meget ekstra uden merbetaling. De har efterfølgende brugt tid på, at komme forbi og se bedet, af ren interesse. Giver Gottlieb mine bedste anbefalinger.

Heidi Bjørklund, 4000 Roskilde

Udvendige haveanlæg

God service og godt arbejde.

Bent Bugge Krogsnæs, 3650 Ølstykke

Hækklipning

Kvikke og hurtigt opfattende medarbejdere, som ikke klager sig trods ekstrem varme og fysisk arbejde.

Karen Thorgaard, 4000 Roskilde

Anmeld Håndværker