Ejendomsservice i København og Sjælland

Har du brug for ejendomsservice til enten boligforeninger, andelsforeninger, ejerforeninger eller butikscentre? Så har vores mandskab den rette erfaring og uddannelse der skal til for at klare opgaven. Vi har mange års erfaring med løbende drift og vedligeholdelse af bygninger og udearealer, så du trygt kan overlade ansvaret til os – uanset hvad der er behov for. i ejendommen. 

Vi samler alle opgaver i én service 

Når det kommer til vedligeholdelse af ejendomme, omfatter det som regel en bred vifte af opgaver. Det inkluderer både dagligdags opgaver, som fejning og vask af trapper, men også de lidt mere omfattende opgaver som stoppede afløb og vedligeholdelse af grønne områder. Og det er her Anlægsgartner Gottlieb A/S kommer ind i billedet. Vi har nemlig uddannet mandskab til at klare det hele – uanset hvilke problemer eller opgaver der skulle opstå. 

Med en ejendomsservice aftale hos os, behøver du aldrig, at skulle ud og lede efter fagfolk og indgå nye aftaler. Vi har professionelle folk til at tage sig af alle opgaver – hele året rundt.

Hvad omfatter ejendomsservice?

Med ejendomsservice behøver du ikke at have bekymringer over, om dagligdagsopgaver som viceværtopgaver, rengøring, kloakservice eller gartneropgaver bliver løst godt nok.

Hos anlægsgartner Gottlieb kan du få hjælp til ejendomsservice som:

 • ejendomsservice

Fast aftale på ejendomsservice i København

Når du indgår en fast aftale med os, kan det være alt fra enkelte opgaver til en samlet servicepakke. Hos Anlægsgartner Gottlieb kan du nemt samle alle opgaverne hos én fast samarbejdspartner – nemlig os. Her er du sikker på kvalitet i måden, opgaverne bliver løst på, og du har altid mulighed for at justere på aftalen om ejendomsservice. 

Kommunikationen i fokus 

Med opgaverne samlet hos én leverandør bliver kommunikationen både hurtig og effektiv. Vi lægger vægt på en tæt kontakt med vores kunder, og vi ved, at en god dialog altid giver det bedste resultat. Du er velkommen til at kontakte os i dag og få en fast, stabil aftale – tilpasset jeres specifikke behov og ønsker til ejendomsservice. 

Ejendomsservice for boligforeninger

For boligforeninger, ejerforeninger andelsforeninger etc., er det som regel den samme type opgaver der står højt på to-do listen – som f.eks. reparationer, vask af trapper, fjernelse af affald, græsslåning, eftersyn af legepladser, saltning og snerydning om vinteren osv. 

Med anlægsgartner Gottlieb har du en troværdig samarbejdspartner, hvor du kan regne med, at de aftalte opgaver bliver løst, og at der bliver vedligeholdt både inde og ude. Vi løser de fleste vicevært- og ejendomsfunktionær-opgaver med høj professionalitet og et smil på læben. 

Bliv mødt af det samme personale
Derudover sørger vi også for, at det altid er det samme personale, du bliver mødt af i opgangen. For os er det nemlig vigtigt, at du og resten af beboerne føler sig trygge og kan genkende de samme ansigter, når trappen f.eks. skal have den ugentlige vask eller afløbet skal renses.

 

 • ejendomsservice

Vedligeholdelse af virksomheder, butikscentre mm.

En del af en velfungerende virksomhed er, at der altid er indbydende forhold for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere på både indendørs- og udendørs arealer. Hos Gartner Gottlieb kan vi sørge for, at hækken er klippet, indgangen er nydelig og kontorlokalerne er rene – hele året rundt. Om vinteren står vi gerne for at rydde sne og salte, så man kan færdes sikkert på virksomhedens adgangsveje. Derudover er vi fleksible og altid til at snakke med, skulle der opstå uforudset opgaver, der skal bringes i orden. 

Kort sagt – vi kan stå for den samlede vedligeholdelse af jeres virksomhed.

Derfor skal du vælge Gartner Gottlieb til at varetage ejendomsservice 

 • Vi har 20 års erfaring med ejendomsservice 
 • Vi har uddannet mandskab til at klare alle opgaver 
 • Vi overholder altid den aftale tid og pris 
 • Vi leverer høj kvalitet hver gang 
 • Vi lytter altid til dine behov og skræddersyr løsninger derefter 

Vores kunders tilfredshed står konsekvent højest på vores liste. Vi bestræber os altid efter at levere samme høje niveau af kvalitet og service – hver gang. Og det ér altså at se på vores

langvarige kunderelationer og vundne priser. Uden vores tilfredse og trofaste kunder, ville vi hverken have vundet Børsens Gazellepris x 2 eller i dag have over 90 professionelle medarbejdere, der hver især er stolte af deres erhverv. 

Vil du have et tilbud på en fast ejendomsservice? 

Ønsker du en aftale om ejendomsservice, der passer til netop jeres behov? Så kontakt os og hør mere om, hvilke muligheder I har for en fleksibel aftale med os om ejendomsservice i København. 

Vi ved, at virksomheder er forskellige, det samme gælder boligforeninger, og derfor sammensætter vi gerne en aftale, der er er tilpasset netop de drift- og vedligeholdelsesopgaver, I har ved jeres bygninger og arealer. 

Anlægsgartner Gottlieb er en professionel samarbejdspartner, når det gælder ejendomsservice til virksomheder, boligforeninger, institutioner og butikscentre. 

Vælg derfor Gottlieb for en driftsikker og stabil leverandør af ejendomsservice.

Søren Grindsted
Søren Grindsted
Sælger og Facility management

Sjælland

Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud på ejendomsservice

  Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på md@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

  Kundeudtalelser

  Vinterservice

  Super god service.

  Nordisk Erhvervs Partner, 2730 Herlev

  Vedligehold af grønne arealer

  Der er blevet udført alt hvad der er aftalt til prisen, der har været en god dialog og sparring omkring projektet.
  Jeg kan kun anbefale dem og vi/jeg vil helt sikkert benytte dem igen til anden opgave.

  G/F Ådalen, 4000 Roskilde

  Undersøgelse og renovering af kloak

  Gartner Gottlieb udførte et større projekt om undersøgelse af vores kloakers tilstand vha. tv-inspektion, og med efterfølgende renovering af kloakerne. Et kompliceret projekt med mange ejerforeningen involveret. de holdt overblikket og afsluttede arbejdet i fin stil.

  Gårdlauget Lipkesgården, 2100 København Ø

  Udvendige havevedligeholdelse

  Når det er den samme persom kommer hver gang, er det godt, en som er fortrolig med haven og de ønsker jeg har.

  Birgit & Hans Wied Iversen, 3630 Jægerspris

  Omlægning af bed

  Jeg har fået det flotteste bed med god vejledning af Ulrik Gartnerne, der var her, arbejdede ihærdigt og gav bare så meget ekstra uden merbetaling. De har efterfølgende brugt tid på, at komme forbi og se bedet, af ren interesse. Giver Gottlieb mine bedste anbefalinger.

  Heidi Bjørklund, 4000 Roskilde

  Udvendige haveanlæg

  God service og godt arbejde.

  Bent Bugge Krogsnæs, 3650 Ølstykke

  Hækklipning

  Kvikke og hurtigt opfattende medarbejdere, som ikke klager sig trods ekstrem varme og fysisk arbejde.

  Karen Thorgaard, 4000 Roskilde

  Anmeld Håndværker