Vinterservice

Få en vinteraftale – og vær klar til vinterens frost og sne.
Det hele bliver lidt nemmere, når vi hjælper med snerydning og saltning af stier, fortove og veje. Det er lovpligtigt at rydde gangbare arealer, der er tilknyttet ens ejendom inden kl. 7 på hverdage og inden kl. 9 i weekenden. Og det kan være svært at nå i en travl hverdag.

Hvorfor have en aftale om vinterservice?
Med en fast vinterserviceaftale er du altid sikret, at der er ryddet og saltet forsvarligt. Du slipper for at skulle bekymre dig om vejrudsigten – og om du får ryddet sne og saltet i rette tid.

Husk at sikkerheden er jeres ansvar. Det er vigtigt at sørge for at rydde veje og andre arealer udendørs, da det er jeres ansvar, at andre kan færdes sikkert på f.eks. virksomhedens fortove og veje i vintertiden.
Derfor er det en god ide at have en fast aftale og lade professionelle stå for jeres vinterservice. Mange er ikke klar over, at de som hus- og grundejere er forpligtet til at rydde sne og sikre mod glat føre.

Med anlægsgartner Gottlieb på opgaven har du en pålidelig samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring i at køre vinterservice for virksomheder, boligforeninger, kommuner og andre offentlige institutioner.

Hvad omfatter vinterservice?
Vi kan tilbyde en aftale, der er tilpasset præcis til de behov, I har for at få ryddet sne og saltet. En aftale om vinterservice omfatter typisk: Snerydning og saltning af veje, cykelstier, parkeringspladser, indgangspartier, fortove og andre køre- og gangarealer.

Vi holder øje med vejrsituationen og sætter ind med vores vinterservice, når det er nødvendigt. Når I har en aftale med os, sørger vi for, at jeres udendørsområder er ryddede og til at færdes på.

Tilbud på vinterservice

Hos anlægsgartner Gottlieb er du sikret konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder både at rydde sne og efterfølgende at salte befærdede arealer. Saltning forhindrer, at de fejede områder bliver glatte igen.

Kontakt os og få et tilbud på en aftale om vinterservice, der passer til jeres behov. Bestil vinterservice allerede i dag:
Få en aftale i god tid og vær klar, inden vinteren sætter ind med sne, slud og glatføre.
Det er svært at nå det hele i en travl dagligdag! Lad derfor anlægsgartner Gottlieb stå for vinterservicen.

 • Snerydning københavn & roskilde

Få alle fordelene, når I bruger anlægsgartner Gottliebs vinterservice:

– Stabil og god service
– Konkurrencedygtige priser
– Mange års erfaring med snerydning og saltning
– Løsninger der passer til jeres behov og ønsker

Vores professionelle teams har stor erfaring med at udføre vinterservice af høj standard.
Har du en aftale med os, er du sikret en effektiv løsning på de vinterproblemer, som vejret skaber for trafiksikkerheden og adgangen til bygningerne. Vi har både materiellet og mandskabet til at udføre arbejdet professionelt.

Hos anlægsgartner Gottlieb sætter vi sikkerhed og kundetilfredshed højt. Derfor kan du trygt overlade ansvaret for jeres vinterservice til os – vi leverer altid en topservice til aftalt pris og tid.
Vi kører vinterservice over hele Sjælland. Ring i dag eller bestil online.

Niels L. Jensen
Niels L. Jensen
Driftsleder, vinterservice

Sjælland

Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud på vinterservice

  Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på nj@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

  Kundeudtalelser

  Vinterservice

  Super god service.

  Nordisk Erhvervs Partner, 2730 Herlev

  Vedligehold af grønne arealer

  Der er blevet udført alt hvad der er aftalt til prisen, der har været en god dialog og sparring omkring projektet.
  Jeg kan kun anbefale dem og vi/jeg vil helt sikkert benytte dem igen til anden opgave.

  G/F Ådalen, 4000 Roskilde

  Undersøgelse og renovering af kloak

  Gartner Gottlieb udførte et større projekt om undersøgelse af vores kloakers tilstand vha. tv-inspektion, og med efterfølgende renovering af kloakerne. Et kompliceret projekt med mange ejerforeningen involveret. de holdt overblikket og afsluttede arbejdet i fin stil.

  Gårdlauget Lipkesgården, 2100 København Ø

  Udvendige havevedligeholdelse

  Når det er den samme persom kommer hver gang, er det godt, en som er fortrolig med haven og de ønsker jeg har.

  Birgit & Hans Wied Iversen, 3630 Jægerspris

  Omlægning af bed

  Jeg har fået det flotteste bed med god vejledning af Ulrik Gartnerne, der var her, arbejdede ihærdigt og gav bare så meget ekstra uden merbetaling. De har efterfølgende brugt tid på, at komme forbi og se bedet, af ren interesse. Giver Gottlieb mine bedste anbefalinger.

  Heidi Bjørklund, 4000 Roskilde

  Udvendige haveanlæg

  God service og godt arbejde.

  Bent Bugge Krogsnæs, 3650 Ølstykke

  Hækklipning

  Kvikke og hurtigt opfattende medarbejdere, som ikke klager sig trods ekstrem varme og fysisk arbejde.

  Karen Thorgaard, 4000 Roskilde

  Anmeld Håndværker