Vandingsaftaler

Med en vandingsaftale hos Anlægsgartner Gottlieb er I sikret:

Tilpasset vanding: Korrekt vanding er nøglen til en sund og stærk beplantning. Det handler ikke kun om mængden af vand – men også om, hvordan og hvornår man vander. Korrekt vanding er især vigtigt de 2 – 3 første år af træernes etableringsår.

Mængde og behov: Større vandmængde og sjælden vanding er bedre end små mængder i hyppigere interval. Vi holder øje med nedbørsmængde og vander kun, når der er behov.

Undgå overvanding: For meget vand kan være skadeligt. Vi sørger for god dræning for at undgå stående vand, som kan kvæle trærødderne.

Tilpasset plan: Vores vandingsplan justeres efter vejret og årstiden, og vi vander kun, når træerne har brug for det. Vores service afregnes desuden til en fast pris pr. gang, så I kun betaler efter behov.

Dræningsløsninger: En del af vores vandingsaftale kan omfatte forbedring af jeres områdes dræning. Det sikrer, at overskydende vand effektivt fjernes fra plantens rodzone, forhindrer ophobning af fugt og beskytter mod rodrot. Så hjælper til at mindske risikoen for vandet bliver for længe og rødderne begynder at rådne.

  • Undgå overvanding med en vandingsaftale
  • træregistrering

Fordele ved en vandingsaftale hos Anlægsgartner Gottlieb A/S:

– Optimeret vandforbrug
– Forbedret plantesundhed og vækst
– Tilpasset sæsonen
– Tidsbesparelse
– Viden fra eksperter
– Forebyggelse af over- og undervanding
– Regelmæssig vedligeholdelse og service
– Betal fast pris pr. gang.

Casper Frydenlund
Casper Frydenlund
Driftsleder – ETW-certificeret arborist

Indhent et tilbud på en vandingsaftale

Skal vi hjælpe jer med at holde jeres grønne områder? Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan en vandingsaftale kan give jeres beplantning de bedste forudsætninger for en grønnere fremtid.


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker