Anlægsgartner i Roskilde

Udemiljøer, vej- og trafikanlæg, byrum og sikker håndtering af regnvand: Anlægsgartner Gottlieb Roskilde udfører både små og store anlægsopgaver professionelt.
Vi har den faglige viden og erfaring, når det gælder opgaver indenfor f.eks byfornyelse, trafiksanering og LAR, som er regnvandsløsninger.

Trafiksikkerhed, især for gående og cyklister, er et vigtigt område for os. Anlægsgartner Gottlieb Roskilde har mange års ekspertise i at sikre skoleveje, cykelstier og farlige vejkryds. Ved større vejprojekter anlægger og renoverer vi bl.a. belægninger, buslommer, indkørsels- og parkeringsarealer og promenader.

Anlægsgartner i Roskilde for virksomheder og foreninger

Anlægsgartner Gottlieb Roskilde løser anlægsopgaver af høj faglig standard for virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger i København, Roskilde og på hele Sjælland. Kontakt os gerne i dag for et uforpligtende tilbud.

Regnvand i klimasikre løsninger

Regnbede, nedsivning, dræn, faskiner – vi er eksperter i at håndtere regnvand og implementere LAR-løsninger for at undgå overbelastede kloakker og oversvømmelser. Løsninger, der er tænkt igennem og hvor vandet f.eks. kan udnyttes til vanding af beplantninger. Anlægsgartner Gottlieb Roskilde er altid ajour med den nyeste teknologi og viden, og vores uddannede regnvandskonsulent rådgiver, når vi udfører fremtidssikrede LAR-projekter.

Få hjælp til:

– Nye anlæg eller renovering af eksisterende haveanlæg
– Tilplantning af større eller mindre arealer
– Brolæggerarbejde
– TV-inspektion
– Kloakering
– Ejendomsservice
– Vinterservice
– Entrepriser

Eksempler på opgaver:

 • Højbede og støttemure
 • Træfældning og beskæring
 • Springvand og andre vandinstallationer
 • Rullegræs
 • Asfalt i indkørsler og på parkeringsarealer
 • Nedgravning af kabler
 • LAR – lokal afledning af regnvand
Michael Deleuran
Michael Deleuran
Afdelingschef for Service og vedligeholdelse

Sjælland

Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud på din anlægsopgave

  Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på md@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

  Kundeudtalelser

  Tak for fint arbejde

  Kære Mikael,

  Jeg håber denne besked finder dig vel.

  Må jeg takke dig og dine kolleger, som har anlagt nyt bed og genoprettet et gammelt samt etableret ca. 60m cortenkanter. Arbejdet blev udført på det planlagte tidspunkt, der var ingen slinger i valsen, intet sygefravær eller forsinkelser, og hver dag var haven ryddet pænt op og stod uden byggerod. Projektet var godt planlagt, og jeg er meget glad for resultatet. Utrolig sirligt at hverken plæneklipper-kreds eller ledninger til porten tog skade under arbejdet.

  Et stort kompliment til Frederik, William og Bo, som udførte størstedelen af arbejdet i haven. De var på alle måder tålmodige, hjælpsomme og engagerede, et virkelig professionelt team.

  Yasmin, Skodsborg

  Rodfræsning

  Venlig betjening, effektivt udført.

  Tine Kjeldsen, 4050 Skibby

  Rådgivning af have

  Virkelig søde og hjælpsomme. Vi skal allerede have besøg af dem igen om en måned. Vi var meget tilfredse.

  Line Thomsen, 2300 København S

  Rep af kloak

  Havde fået rotter i huset/ positiv røgtest forsikringen henviste til jer. Høflig medarbejder, 100% tilfreds.

  Rene Brian Bek, 4470 Svebølle

  Fældning af træer

  Meget effektiv. Når de var færdige det ene sted fortsatte de umiddelbart med den næste opgave.

  Kongshøjgård, Hans Kurt Sørensen, 3600

  Beskæring af buske og træer

  God kommunikation, vil benytte dem igen.

  Arendse Stensgaard, 4000 Roskilde

  Fældet træer i haven

  Super professionelle folk. Var hurtige og effektive i træfældningen og alt var ryddet op om eftermiddagen, så der var intet spor af arbejdet. Også god dialog med folkene fra Gottlieb.

  Anders Borup Christensen, 2700 Brønshøj

  Soignering af have

  Flot arbejde i min mors have. God soignering af haven med respekt for de planter, som er der. Flot beskæring, uden at det blev for meget. God dialog med gartner. Positiv indstilling til opgaven i en gammel have.

  Regitze Voss, 2791 Dragør

  Repareret læg på kloakrør

  Hurtig, effektivt og behageligt. Mine varmeste anbefalinger.

  Rune Munch Bjerril, 4500 Nykøbing Sjælland

  Anmeld Håndværker