Erstatningsnatur

Styrk jeres indsats for biodiversiteten gennem anlæggelse af erstatningsnatur, når i omlægger grønne områder til befæstelse og bebyggelse.

Styrk jeres grønne profil gennem erstatningsnatur

Produktion, byggeri og anlæg er forbrugstunge processer, der anvender mange typer af ressourcer. Ressourcer, der både påvirker miljø og biodiversitet der, hvor de indvindes og anvendes.

Vi kan hjælpe jer med at kvantificere den påvirkning jeres virksomheds produktion og byggeri har lokalt og der, hvor ressourcerne indvindes – og derigennem understøtte jeres arbejde med at minimere jeres påvirkning på natur og miljø.

Vi er med jer fra start til slut i processen. Fra de indledende beregninger, til facilitering af at anskaffe, anlægge og drifte jeres erstatningsnatur.

Erstatningsnatur er en vigtig spiller for at hjælpe biodiversiteten

Erstatningsnatur er ikke et nyt fænomen, og er heldigvis i større og mindre grad allerede i anvendelse i offentligt og privat regi.
Offentlige instanser som vejdirektorate, og store byggeprojekter som Femernforbindelsen indtænker erstatningsnatur i deres bygge- og anlægsprojekter.

Det er vigtigt, fordi de dermed er med til at beskytte biodiversiteten og naturen mod endnu større tab af plads og trivsel.
Erstatningsnatur kan være både større og mindre projekter, og det enkelte projekt kan indeholde enkelte elementer eller større, komplekse økosystemer der skal erstattes eller flyttes.

Vi står klar til at hjælpe uanset størrelsens omfang, og kompleksitet.

Kontakt os i dag, og hør, hvordan vi kan understøtte jeres arbejde med erstatningsnatur og biodiversiteten

Anlægsgartner Gottlieb vil gerne styrke naturen i Danmark.
Udforsk vores naturbaserede løsninger, og se hvordan vi kan hjælpe jer, samtidig med at vi passer på naturen.

Daniel Fevre Kronskov
Daniel Fevre Kronskov
Chef for Grøn Omstilling

Få et uforpligtende tilbud


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker