Naturbaserede løsninger

I samspil med naturens kræfter styrker vi biodiversiteten og beskytter mod klimaforandringer

Biodiversitetsindeksering

Klimatilpasning

Træregistrering

Styrk jeres ESG-rapportering med en indeksering af jeres udearealers. Vi gør jeres indsats for biodiversiteten målbar og let at arbejde med

Med naturens egne kræfter skaber vi klimatilpasningsløsninger, der både beskytter mod klimaforandringer og skaber flotte grønne områder.

Træerne i vores byer og landskab rummer større værdi, end vi ofte tillægger dem. Med en træregistrering får I værdifuld indsigt i bl.a. træernes optag af CO2 til jeres klimaregnskab.

Biodiversitetspleje

Erstatningsnatur

Hjælp naturen, og skab smukke grønne områder til jeres medarbejdere og kunder. Anlægsgartner Gottlieb har specialiseret sig i at pleje grønne områder, så de på bedst mulige måde understøtter naturen og biodiversiteten, samtidigt med at de skaber pryd.

Når I bygger og anlægger, påvirkes naturen i og omkring projektet, og det har direkte konsekvens for jeres ESG-rapportering og påvirkning på biodiversiteten. Vi kan hjælpe jer med facilitering af at finde lokationer og anlægge erstatningsnatur, der sikrer, at i er med til at forbedre biodiversiteten, selvom I bygger/anlægger projekter.

Anlægsgartner Gottlieb vil gerne styrke naturen i Danmark.
Udforsk vores naturbaserede løsninger, og se hvordan vi kan hjælpe jer, samtidig med at vi passer på naturen.

Daniel Fevre Kronskov
Daniel Fevre Kronskov
Chef for Grøn Omstilling

Få et uforpligtende tilbud