Privathaver

En flot og nyetableret privathave sætter hyggelige rammer for udendørsoplevelser og spreder masser af glæde i hverdagen. Få derfor inspiration og professionel hjælp til at designe din have hos os i Anlægsgartner Gottlieb A/S.

Med vores hjælp til din privathave får du:

 • Nyetablering af haver
 • Etablering af nyanlæg
 • Renovering af haveanlæg
 • Nedgravning og montering af luksuspools fra danske Berle Pool + Spa
 • Vejledning og rådgivning om alt fra planter til udførsel af det komplette have- eller parkanlæg
 • Mulighed for hjælp af havetegner eller landskabsarkitekt til haveanlægget
 • Totalløsninger – én samlet løsning der er tilpasset kunden

Vi praler gerne af at have nogle af fagets dygtigste og mest kompetente anlægsgartnere, men vi ser os ikke for gode til også at have samarbejde med dygtige landskabsarkitekter, som kan hjælpe os med din opgave, hvis det har interesse.

Vi udfører gerne specialopgaver, der ikke lige fremgår ovenfor, og derudover har vi et stort fokus på den gode kontakt mellem kunde og medarbejdere. Så sikrer vi en hurtig og effektiv løsning på din have og overholder den aftalte tidsplan. Vi er meget løsningsorienterede.

Vi tager de store opgaver – men også gerne de små

Når der er brug for hjælp til privathaven, er det ikke altid i form af store og uoverskuelige projekter. Det kan nogle gange også blive til et stort problem med de små vedligehold af haven, så derfor tager vi os naturligvis også af mindre opgaver.

Vi hjælper blandt andet med følgende mindre opgaver:

 • Reetablering af haver
 • Udskiftning og opretning af belægninger
 • Plantearbejde
 • Reetablering af græsplæner
 • Vedligeholdelse og vejledning til vedligeholdelse i dagligdagen
 • Græsslåning, lugning af bede og træfældning
 • Omlægning eller udvidelse af bede og belægning

Få et uforpligtende tilbud


Vi kan fx. hjælpe dig med disse større haveanlæg:

 • Projektering og udførsel af Liebhaver-have med sans for detaljer og luksuriøse løsninger.
 • Udførelse af designerhaver.
 • Etablering af belægninger, i alle materialer.
 • Mulighed for samarbejde med dygtige landskabsarkitekter og havedesignere.

Via dialog og rådgivning styrer vi projektet fra idé til færdigt anlæg. Du kan altså læne dig afslappet tilbage og se til fra sidelinjen, hvis det er det, du ønsker.

Service og vedligehold af haver

Vi kan også hjælpe dig med det generelle vedligehold af din privathave. Beskæring, lugning og hækkeklipning er hver især måske ikke de største problemer, men mange bække små gør en stor å, siger man – og sammenlagt kan de hurtigt blive en byrde. Det kan også være, at havearbejde simpelthen bare ikke er dig. Uanset tilfældet står vi i hvert fald klar til at hjælpe.

Står du og skal til at sælge din ejendom, kan vi også gøre haven salgsklar. Salg af hus og ejendom indeholder mange ting at holde styr på, og derfor kan man hurtigt glemme vedligeholdet af privathaven – særligt når man ikke skal benytte sig af den længere. Det er dog en vigtig del i salget af din ejendom, at haven er i top til fremvisningen, fordi den ofte udgør en stor del af helhedsindtrykket.

Konsulentarbejde

Hvordan skal haven se ud? Har du en skrænt, der skal ændres? Vil du have vand i haven? Hvilken belægning er bedst? – og hvilke planter egner sig i netop din have?

Spørgsmålene kan være mange i anlægningen af ens private have, og derfor tilbyder vi også at indtage rollen som konsulent. Så kan vi vejlede og rådgive dig om mulighederne og begrænsningerne for lige netop din have.

Vores konsulentarbejde kan blandt andet indeholde:
Gennemgang af haven
Udarbejdelse af forslag til haven – evt. skitser og planteplaner
Vejledning til haven og dens mulige problemer
Generelle råd og vejledning til pasning af haven

Vi kan hjælpe med kreative ideer og de rigtige dimensioner, fordi vi har anlagt privathaver i alle størrelser gennem de seneste 15 år. Anlægsgartner Gottlieb A/S har med andre ord erfaringen og den rigtige ekspertise til at skabe præcis den have, du drømmer om. Du får al den vejledning, du har brug for, og mangler du inspiration, er du kommet til det rette sted.

Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb A/S på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på mso@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

Mikael Saugmann Olesen
Mikael Saugmann Olesen
Driftsleder, privathaver

Få et uforpligtende tilbud på tv-inspektion


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker