Anlægsgartner Gottlieb A/S

Vækst med omtanke

Anlægsgartner Gottlieb A/S – vi leverer topservice og kvalitet

Anlægsgartner Gottlieb A/S løser alle typer anlægs- og entrepriseopgaver, herunder specialopgaver og tilbyder individuelt tilpassede serviceaftaler til: Virksomheder, offentlige institutioner, kommuner, boligforeninger og private kunder. Uanset størrelsen eller omfanget af opgaven, så står vores dygtige fagfolk klar til at levere topservice og kvalitet til tiden indenfor det aftalte budget.

Autoriseret kloakmester: Vi udfører alle kloakopgaver og yder fuld kloakservice til virksomheder, institutioner og foreninger. Vi har stor erfaring med både renovering, anlæg af nye kloakker, dræn og nedsivning. Anlægsgartner Gottlieb A/S er autoriseret kloakmester og medlem af Danske Kloakmestre.

Bæredygtighed og biodiversitet – det naturlige valg

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S er bæredygtighed en naturlig del af vores arbejde. Som virksomhed i den grønne branche har vi nemlig et kæmpe ansvar for at støtte den grønne agenda. Vi sætter vores ambitioner højt og udvikler løbende tiltag, der skaber værdi for vores kunder .

ESG-rapportering er afgørende for vores grønne omstilling, da det skaber et fælles sprog og dybere forståelse af vores påvirkning på miljø og samfund. Med ESG kan vi systematisk måle og kommunikere vores indsatser, hvilket øger transparens og ansvarlighed.

Kloak

Læs mere

Anlæg

Læs mere

TV-inspektion

Læs mere

Vinterservice

Læs mere

Grøn service

Læs mere

Arborist

Læs mere

Biodiversitet

Læs mere

Privathaver

Læs mere

Privat

Vi står altid klar til at hjælpe dig med din have – uanset om du har behov for beskæring og træfældning eller projektering og udførsel af en liebhaver-have med sans for detaljer og luksuriøse løsninger.

Erhverv

Vi løser alle typer kloak, anlægs- og entrepriseopgaver, herunder specialopgaver og tilbyder tilpassede serviceaftaler til virksomheder, offentlige institutioner og kommuner.

Whistleblowerordning

For at kunne sikre etisk ansvarlighed og gennemsigtighed er det vigtigt for enhver virksomhed, organisation eller institution at implementere passende mekanismer til at identificere og håndtere uregelmæssigheder. Det er her en whistleblowerordning kommer ind i billedet.

Altid det gode samarbejde med kunden i fokus

Fældet træer i haven

Super professionelle folk. Var hurtige og effektive i træfældningen og alt var ryddet op om eftermiddagen, så der var intet spor af arbejdet. Også god dialog med folkene fra Gottlieb.

Anders Borup Christensen, 2700 Brønshøj

Rep. af kloak

Havde fået rotter i huset/ positiv røgtest forsikringen henviste til jer. Høflig medarbejder, 100% tilfreds.

Rene Brian Bek, 4470 Svebølle

Rådgivning af have

Virkelig søde og hjælpsomme. Vi skal allerede have besøg af dem igen om en måned. Vi var meget tilfredse.

Line Thomsen, 2300 København S

Modtager af Gazelle-prisen i 2008, 2010 og 2022

Få et uforpligtende tilbud