Snerydning i København

Bliv klar til vinterens sne og glatføre med Anlægsgartner Gottlieb A/S. Lad os stå for snerydning og saltning, så alle befærdede arealer til og fra bygningerne er sikre at færdes på i vintertiden. Husk at I som offentlig institution eller som virksomhed altid har ansvaret for, at veje, stier og fortove hen til bygningerne er ryddet for sne og sikre at færdes på, når det er vinter.

Få derfor hjælp til vinterservice af Anlægsgartner Gottlieb A/S. Vores medarbejdere har mange års erfaring med snerydning og saltning.

Din pligt med snerydning

Ved du, at det er lovpligtigt at rydde gangbare arealer, der er tilknyttet ens ejendom? Ovenikøbet inden kl. 7 på hverdage og inden kl. 9 i weekenden. Mange har svært ved at nå dette i en travl hverdag og vil samtidig gerne slippe for ansvaret.

Vi tilbyder en aftale om professionel vinterservice til erhverv, der bla. omfatter snerydning i hele København. Få en fast aftale, der passer præcis til jeres behov og ønsker, hvor Anlægsgartner Gottlieb A/S hjælper med snerydning og saltning af veje, fortove og stier.

Husk at sikkerheden er jeres ansvar. Hvis I vil være sikre på at leve op til ansvaret, er det en god ide at have en fast aftale, hvor professionelle står for jeres vinterservice.

  • Vi tilbyder snerydning i København, Roskilde og andre byer på Sjælland
  • Saltning og snerydning i København
  • Alt i snerydning og saltning i Roskilde og København
  • Vores vinterservice i færd med at rydde sne

Snerydning for erhverv og boligforeninger i København

Når I indgår en fast aftale med Anlægsgartner Gottlieb A/S om snerydning i Købehavn og omegn, er I altid sikre på, at der er ryddet og saltet forsvarligt på de befærdede arealer. Med en fast aftale om vinterservice slipper I for at bekymre jer om vejret og vejrudsigten – og om I får ryddet sne og saltet i rette tid.

Sætter I Anlægsgartner Gottlieb A/S på opgaven, har I en sikker samarbejdspartner. Vi har stor erfaring i at udføre vinterservice for virksomheder, boligforeninger, kommuner og offentlige institutioner.

Med en fast vinteraftale sørger vi for, at jeres udendørs arealer er ryddede og til at færdes på, når vinteren sætter ind med sne og frost.

Hvad omfatter en erhvervsaftale med snerydning i København?

I en erhvervsaftale tilbyder vi snerydning i København og efterfølgende saltning af befærdede områder. Når vi salter, forhindrer vi, at de ryddede arealer bliver glatte igen.

Vi sammensætter gerne en erhvervsaftale, der er tilpasset jeres behov for snerydning og øvrig vinterservice.

  • Alt i snerydning og saltning i Roskilde og København
  • Saltning og snerydning i København
  • Vores vinterservice i færd med at rydde sne
  • Vi tilbyder snerydning i København, Roskilde og andre byer på Sjælland

Tilbud på en aftale om snerydning og saltning

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S giver vi altid gerne et uforpligtende tilbud på vinterservice, der passer til jeres behov. Anlægsgartner Gottlieb A/S har både materiellet og mandskabet til at udføre vinterservice professionelt.

Vi tilbyder vinterservice i hele København til konkurrencedygtige priser. Bestil online eller ring allerede i dag, og lad os stå for opgaven.
Få en aftale i god tid, inden vinteren sætter ind med sne, slud og glatføre. Så er I sikret en effektiv løsning på de vinterproblemer, som vejret skaber for trafiksikkerheden og adgangsvejene til bygningerne.

Niels L. Jensen
Niels L. Jensen
Driftsleder, vinterservice

Få et uforpligtende tilbud


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker