Snerydning i Roskilde – for erhverv og boligforeninger

Roskilde er en historisk og kulturelt rig by, og det er vigtigt at opretholde byens skønhed og tilgængelighed hele året rundt – selv når sneen falder. Hos Anlægsgartner Gottlieb tilbyder vi professionel snerydning i Roskilde og omegn, så byens besøgende kan komme sikkert til Domkirken eller Vikingemuseet.

Det er lovpligtigt at rydde gangbare arealer for sne og is inden kl. 07.00 på hverdage og inden kl. 09.00 i weekender. Med en aftale om snerydning med Anlægsgartner Gottlieb er I sikret sne- og isfri gangarealer. Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på en aftale om snerydning i Roskilde.

Hvad omfatter en aftale med snerydning?

En aftale om snerydning med Anlægsgartner Gottlieb inkluderer en pålidelig og professionel vinterservice, hvor vi fjerner sne og is fra stier, veje, parkeringspladser m.m.

Vi har det nødvendige udstyr og ekspertisen til at håndtere selv de mest uoverskuelige mængder sne og isslag, og vi kan derfor derfor garantere en pålidelig snerydningsaftale.

  • Vi tilbyder snerydning i København, Roskilde og andre byer på Sjælland
  • Vi rykker ud, når der skal ryddes sne i Roskilde

Alt i serviceaftaler for virksomheder og boligforeninger

Udover vores snerydningsaftale tilbyder Anlægsgartner Gottlieb en række andre tjenester til erhvervslivet samt bolig- og grundejerforeninger. Vi er jeres alsidige Anlægsgartner i Roskilde, og vores erfarne og dedikerede team kan blandt andet hjælpe med:

Skadedyrsservice
Vi sørger for skånsom skadedyrsforebyggelse gennem vedligeholdelse og justering af bygningsforhold.

Beskæring og træfældning
Vi tilbyder professionel beskæring og træfældning – korrekt beskæring og pleje er afgørende for at bevare træer i mange år.

Kloakservice
Vi har erfaring siden 2001 med kloakservice til både virksomheder, offentlige institutioner, kommuner og boligforeninger i Roskilde og på resten af Sjælland.

  • Alt i snerydning og saltning i Roskilde og København

Tilbud på en aftale om snerydning i Roskilde og omegn

Vil I være sikre på, at gangbare arealer op til jeres ejendom er ryddet? Og inden for lovens rammer? Bliv klar til vinteren med en fast aftale hos os! Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, som matcher jeres behov og ønsker.

Tag kontakt til os i dag, så vi i fællesskab kan gøre Roskildes gader og stræder sikre at færdes på.

Thomas L. Rasmussen
Thomas L. Rasmussen
Produktionschef – Entreprise

Indhent et tilbud på brolægning


Anlægsgartner Gottlieb dækker København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi dækker det
meste af Danmark

Anlægsgartner Gottlieb A/S servicerer kunder over det meste af landet. Vi udfører opgaver på Sjælland, Hovedstadsområdet, Fyn, Trekantsområdet og Vestjylland. Vi har afdelinger i Skibby, Roskilde, Aarhus og Esbjerg.

Her har vi afdelinger

Områder vi også dækker