Pressemeddelelse

Vores fagfolk er – og skal blive ved med at være blandt branchens mest veluddannede inden for bæredygtighed og biodiversitet. Derfor har vi været på udkig efter nogle særlige kompetencer til at stå i spidsen for vores team af rådgivere,” lyder det fra Tobias Røndbjerg, der er salgs- og driftsdirektør for Service og grønne udbud hos Anlægsgartner Gottlieb A/S. 

Anne-Sofie Friis Helmersen skal sammen med den øvrige ledelse være med til at videreudvikle endnu flere grønne og naturvenlige løsninger, som tilbydes alle kunder hos Anlægsgartner Gottlieb A/S. Anne-Sofie er uddannet landskabsarkitekt og har flere års erfaring med biodiversitetsprojekter fra bl.a. Milford og Rambøll Stavanger.

“Den grønne agenda har altid stået højt på vores liste. Og vi skal hele tiden være fremme i forreste felt, når det kommer til biodiversitet og natur,” siger Tobias Røndbjerg. 

Styrker kunderådgivningen med ny viden om naturpleje og biodiversitet Anne-Sofie Friis Helmersen vil, som chef for biodiversitet og bæredygtighed, bl.a. rådgive virksomhedens nuværende kunder om muligheder for at fremme biodiversiteten ud fra de konkrete forhold, der er på kundens område. Derudover vil Anne-Sofie tilbyde oplæg til at højne biodiversitet og bæredygtighed i de enkelte anlægs- og entrepriseprojekter.

Derudover vil Anlægsgartner Gottlieb A/S fortsat videreuddanne vore medarbejdere. Det er et forløb, som allerede er i gang, fortæller Tobias Røndbjerg: (Ikke korrekt at Anne-)

”Vi efter- og videreuddanner løbende vores fagfolk i, hvordan vi bedst tager hensyn til natur, klima og biodiversitet på vores projekter. Det handler om, at vi gerne vil kunne tilbyde vores kunder en kvalificeret og opdateret rådgivning med de nyeste og bedste muligheder. Det gælder alt, lige fra arbejdsprocesserne, under anlæg og kloakarbejder, beplantning, og på grøn service. 

Senest har medarbejdere hos Anlægsgartner Gottlieb A/S gennemført et intenst videreuddannelsesforløb med undervisning fra Habitats, hvor der var særlig fokus på biodiverse løsninger.

Baner vejen for den grønne agenda 

Anlægsgartner Gottlieb A/S arbejder hele tiden med at finde nye løsninger med fokus på bæredygtighed og biodiversitet. Det gælder både arbejdsprocesser ift. anlægs- og kloakprojekter, grøn pleje og service. Det indebærer nytænkning af indkøb og genanvendelse af råvarer og materialer, brugen af energi- og hjælpestoffer bl.a. sprøjtemidler. Men også en grøn omstilling af maskinpark til eldrevet maskinel og muligheder for biologisk vedligehold er i proces, hvor det er muligt.

”Indenfor en nær fremtid vil det være sådan, at alle vores kunder vil få tilbudt konkrete forslag til, hvordan de kan få udført opgaverne hos os med størst muligt hensyn til miljøet,” siger Tobias Røndbjerg. 

Kontakt for mere information: 

Tobias Røndbjerg, salgs- og driftsdirektør – Service og grønne udbud, tr@gartnergottlieb.dk

Anne-Sofie Friis Helmersen, chef for biodiversitet og bæredygtighed, ash@gartnergottlieb.dk

Om Anlægsgartner Gottlieb A/S 

Anlægsgartner Gottlieb A/S har mere end 20 års erfaring i branchen og har udviklet sig fra at være en mindre lokal anlægsgartner til en landsdækkende virksomhed med mere end 170 ansatte. Hovedkontoret ligger i Skibby og har i dag afdelinger i både Roskilde, Lystrup og Esbjerg.

Anlægsgartner Gottlieb A/S arbejder målrettet med CSR (Corporate Social Responsibility) både når det kommer til arbejdsmiljø, trivsel og hensynet til naturen. Læs mere om virksomhedens tilgang til biodiversitet her: LINK