Pressemeddelelse

“Det er en særlig pris, som vi selvfølgelig er utrolig stolte af. Og så er vi også meget bevidste om, at den forpligter fremadrettet,” lyder det fra Kim Mundberg, salgs- og driftsdirektør for Entreprise og kloak 

hos Anlægsgartner Gottlieb A/S, der har vundet Arbejdsmiljøprisen 2022, som blev uddelt til awardshowet Årets Håndværker. 

Prisen vækker både glæde og stolthed, hos Anlægsgartner Gottlieb A/S, der gennem mange år har arbejdet målrettet med arbejdsmiljøet. Ikke kun det fysiske arbejdsmiljø og sikkerheden på arbejdspladsen, men også det psykiske arbejdsmiljø, hvor tryghed for den enkelte medarbejder er i fokus.

I vores branche skal vi selvfølgelig hele tiden være superskarpe på at vedligeholde sikkerhedskulturen på pladserne ude hos vores kunder. Men for os handler et godt og trygt arbejdsmiljø også om det psykiske. Der skal være en god omgangstone og en virksomhedskultur, hvor alle medarbejdere føler sig værdsat. Det handler om indflydelse, samarbejde, respekt for hinanden og frem for alt dialog,” siger Kim Mundberg og uddyber:

“Det gode arbejdsmiljø er en holdsport, og vi ser at det skaber resultater, når vi alle sammen trækker i samme retning. Det gælder både intern i virksomheden, i sammenspillet med kunden og de øvrige samarbejdspartnere på projekterne.” 

Samarbejdet i centrum for det gode arbejdsmiljø 

Dialog og samarbejde var også noget af det som den professionelle fagjury lagde stor vægt på i deres motivation for kåringen af Anlægsgartner Gottlieb A/S. I begrundelsen fremhævede juryen følgende: En ledelse, der går forrest, synlighed, åbenhed, dialog og inddragelse af alle medarbejdere. 

“Samarbejde har helt sikkert været et nøgleord for os i arbejdet med at skabe en tryg arbejdsplads. Der er en stærk synergi mellem vore arbejdsmiljøkoordinatorer og virksomhedens arbejdsmiljøorganisation, AMO, og derfor er det også dem, der har en meget stor del af æren for den fornemme pris, vi nu har modtaget,” slutter Kim Mundberg.

Kontakt for mere information:

Christina E. Bay, Leder af Entreprisesalg og sikkerhed, ceb@gartnergottlieb.dk

Kim Mundberg, Salgs- og driftsdirektør – Entreprise og kloak, km@gartnergottlieb.dk

Om Årets Håndværker 

Læs mere om prisuddelingen her.

Om Anlægsgartner Gottlieb A/S 

Anlægsgartner Gottlieb A/S har mere end 20 års erfaring i branchen og har udviklet sig fra at være en mindre lokal anlægsgartner til en landsdækkende virksomhed med mere end 170 ansatte. Hovedkontoret ligger i Skibby. Anlægsgartner Gottlieb A/S har afdelinger i både Roskilde, Glostrup, Lystrup og Esbjerg.

Anlægsgartner Gottlieb A/S arbejder målrettet med CSR (Corporate Social Responsibility) både når det kommer til arbejdsmiljø, trivsel og hensynet til naturen, læs mere her: LINK