Anlægsgartner Gottlieb A/S udvider med certificerede inspektioner af forsyningsrør

Nu kan Anlægsgartner Gottlieb A/S tilbyde deres kunder TV-inspektion, som er kvalitetssikret og godkendt af den landsdækkende kontrolordning DTVK. Med certificeringen følger også en ny type udstyr, der dækker flere størrelser forsyningsrør. Den tekniske opgradering forbedrer desuden arbejdsforholdene for operatøren og er med til at reducere CO2-aftrykket.

” Vi oplever en stigende efterspørgsel på DTVK-certificerede inspektioner og det behov vil vi gerne imødekomme. Det giver os ligeledes mulighed for at løfte en endnu større andel af opgaverne for vores kunder, fordi vi nu selv kan tilbyde DTVK-certificerede rapporter, ” udtaler Kim Mundberg, Salgs- og driftsdirektør hos Anlægsgartner Gottlieb A/S.

DTVK kvalitetssikrer både TV-optagelse og datalevering

Anlægsgartner Gottlieb A/S skal leve op til en lang række krav for at kunne opnå medlemskab af den landsdækkende kontrolordning. Bl.a. skal operatøren gennemgå en særlig grunduddannelse og herefter løbende efteruddannes, og både TV-rapporterne og operatørens arbejde bliver kvalitetskontrolleret flere gange årligt.

” Med en DTVK-certificeret TV-inspektion, får vores kunder for det første en kvalitetsgaranti på selve inspektionen, men de får også en afrapportering, som er meget præcis, og som kan sammenkøres med deres egne systemer, fordi den leveres efter nogle faste principper og i et bestemt format. Med det nye udstyr kan vi nu lave inspektioner af rør med en diameter på helt op til 200 cm,” fortæller Michael Thrysøe, produktionsleder hos Anlægsgartner Gottlieb A/S.

Solceller på taget og bedre arbejdsforhold

Medlemskabet og den medfølgende DTVK-certificering betyder, at Anlægsgartner Gottlieb A/S har fået det tekniske udstyr på inspektionsbilen opgraderet, så det tager udgangspunkt i den nyeste teknologi. Udover at det lever op til de standarder, som DTVK kræver, så er det også med til at forbedre arbejdsforholdene for operatøren. Eksempelvis skal kameraet ikke længere skubbes rundt manuelt af operatøren, men styres inde fra bilen med joystick og tastatur, og bagmanden på bilen skal kun skubbe kameraet, når mindre dimensioner på rørene kræver det.

På taget af bilen er der kommet solpanel, som leverer strøm til hele bilens dataanlæg. Det er både en løsning, der gør anlægget COneutralt og så har det en stor lavpraktisk betydning. Med solpanelet er det ikke længere nødvendigt at afsætte tid til opladning mellem inspektionerne, fordi anlægget oplades løbende med solenergi.

Kontakt for mere information: 

Produktionsleder Michael Thrysøe, mt@gartnergottlieb.dk. Tlf. 46 41 44 42

Om DTVK

DTVK (Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning) er en landsdækkende frivillig kontrolordning, der skal sikre, at TV-inspektionsarbejde, som udføres af de firmaer, der er tilsluttet ordningen, gennemføres og rapporteres i overensstemmelse med Fotomanualen og DTVK’s tekniske bestemmelser.

Om Anlægsgartner Gottlieb A/S

Anlægsgartner Gottlieb A/S har mere end 20 års erfaring i branchen og har udviklet sig fra at være en mindre lokal anlægsgartner til en landsdækkende virksomhed med mere end 150 ansatte. Hovedkontoret ligger i Skibby og har i dag afdelinger i både Roskilde, Glostrup, Lystrup og Esbjerg. Anlægsgartner Gottlieb A/S arbejder målrettet med CSR (Corporate Social Responsibility) både når det kommer til arbejdsmiljø, trivsel og hensynet til naturen.