Tv-inspektion

Har du problemer med kloak eller afløb? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb for en TV-inspektion.

Med en TV-inspektion af din kloak får du:

● Nemt og hurtigt identificeret årsagen til et problem med din kloak
● Overblik over omfanget af eventuelle skader
● Et tilbud på efterfølgende udbedring
● En rapport over kloakrørenes tilstand
● Eventuel hjælp til dokumentation overfor dit forsikringsselskab

Hos Anlægsgartner Gottlieb har vi som autoriseret kloakmester stor erfaring med tv-inspektion af kloak og rørledninger af alle typer – det er din sikkerhed for høj faglighed og godt udført arbejde.

Hvad er en TV-inspektion?

En TV-inspektion er en moderne, sikker og effektiv måde at undersøge kloaksystemer på. Man fører ganske enkelt et kamera ind i kloakledningen og kan på den måde undersøge de indvendige vægge af røret. Vi bruger for eksempel en TV-inspektion ved:

● Mistanke om brud på kloakledninger
● Rotteangreb
● Tilbagevendende problemer med afløb eller tilstoppede rør
● Ejendomshandel

Hos Anlægsgartner Gottlieb tilbyder vi også TV-inspektion forud for f.eks. et tilbud på strømpeforing og punktrenovering af din kloak. På den måde er du sikret mod unødige komplikationer undervejs.

Tv-inspektion af kloak med moderne teknologi

Vi har vores eget topmoderne udstyr med både stikkamera og spuleanlæg. Med kameraet kan vi filme 360 grader og med stor præcision lokalisere problemer i kloakrør – uanset om det handler om forskudte samlinger i rørsystemerne, rødder, brud på selve rørene eller rotteskader.

Har du brug for en anlægsgartner, eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på km@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

 • tv inspektion kloak københavn & sjælland
 • tv inspektion
 • tv inspektion kloak

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

  Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på mt@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

  Hvorfor udføre tv-inspektion af kloak?

  En TV-inspektion kan spare dig for både gener og penge, fordi vi hurtigt kan lokalisere årsagen til et problem og give dig overblik over dine kloakledninger – uden at det er nødvendigt at grave op.

  Dermed får du identificeret eventuelle vitale fejl, som på sigt kan føre til: 

  •  Rottebesøg 
  • Driftsproblemer 
  • Lugtgener 
  • Fugtskader 
  • Fremtidige forstoppelser 
  • Oversvømmelse

  En TV-inspektion er med andre ord med til at forhindre og forebygge akutte og alvorlige kloakproblemer i fremtiden. 

  Vi bruger moderne teknologisk udstyr til at inspicere kloak og rør grundigt. Når vi fører et kamera ned i kloaksystemet, kan vi tydeligt se væggene i rørene. Dermed kan vi både lokalisere og dokumentere skader på rør eller tilstoppede rør.  Efterfølgende kan vi finde den mest optimale løsning på et kloakproblem og samtidig tage fat på reparationer, før en skade udvikler sig og bliver til et større problem. Det er altid bedre at forebygge end at helbrede – det gælder i særdeleshed også for din kloak. 

  • tv inspektion kloak
  • tv inspektion
  • tv inspektion kloak københavn & sjælland

  Pris på tv-inspektion af kloak

  Prisen på en TV-inspektion er fra kun 1.000,- og opefter, ekskl. moms. Vores priser kan dog variere – alt efter inspektionens omfang, og om der eventuelt viser sig uforudsete problemer ved arbejdet. Kontakt os derfor for et tilbud på inspektion af din kloak allerede i dag.

  Husk, at pengene til en TV-inspektion kan være givet godt ud. Hos anlægsgartner Gottlieb dokumenterer vi altid kloakken og rørenes tilstand efterfølgende i form af en tilstandsrapport. Den kan du eventuelt bruge som dokumentation overfor dit forsikringsselskab ved en skade på rørene.

  En inspektion af kloak- og rørsystemer kan have stor værdi for både virksomheder, miljømyndigheder, skadedyrsbekæmpere og forsikringsselskaber. Anlægsgartner Gottlieb udfører kloak TV-inspektion i København og på hele Sjælland.

  Få et uforpligtende tilbud på en TV-inspektion af kloakken – og få vished om, hvordan kloaksystemets tilstand er.

  Michael Thrysøe
  Michael Thrysøe
  Produktionsleder – Entreprise

  Sjælland

  Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

  +45 46 41 44 42

  Få et uforpligtende tilbud på kloakservice

   Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på mt@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.