Tv-inspektion

Har du problemer med kloak eller afløb? De skal som regel bare løses – helst med det samme!

Heldigvis kan vi med en TV-inspektion af kloakken nemt og hurtigt identificere årsagen og give et overblik over omfanget af en skade. Efterfølgende kan vi gå i gang med at udbedre skaden og via en kloak tv-inspektion også hjælpe med dokumentation overfor dit forsikringsselskab.

Hos Anlægsgartner Gottlieb har vi som autoriseret kloakmester stor erfaring med tv-inspektion af kloak og rørledninger af alle typer – det er din sikkerhed for høj faglighed og godt udført arbejde. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Hvad er en TV-inspektion?

En TV-inspektion er en moderne, sikker og effektiv måde at undersøge kloaksystemer på. Man fører ganske enkelt et kamera ind i kloakledningen og kan på den måde undersøge de indvendige vægge af røret. Metoden bruger vi, når vi har mistanke om brud på kloakledninger, ved rotteangreb, ved tilbagevendende problemer med afløb eller tilstoppede rør.

Hos Anlægsgartner Gottlieb tilbyder vi også TV-inspektion forud for f.eks. et tilbud på strømpeforing og punktrenovering af din kloak.

Tv-inspektion af kloak med moderne teknologi

Vi har vores eget topmoderne udstyr med både stikkamera og spuleanlæg. Med kameraet kan vi filme 360 grader og med stor præcision lokalisere problemer i kloakrør, uanset om det handler om forskudte samlinger i rørsystemerne, rødder, brud på selve rørene eller rotteskader.

  • tv inspektion kloak københavn & sjælland
  • tv inspektion
  • tv inspektion kloak

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på km@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.

Hvorfor udføre tv-inspektion af kloak?

Det er vigtigt at finde årsagen i rørene for at kunne løse problemet. En TV-inspektion kan spare dig for både gener og penge, fordi vi med en inspektion hurtigt kan lokalisere et problem og ofte klare det uden at skulle grave op.

Hvis du oplever lugtgener fra afløb eller du haft oversvømmelser i kælderen, vil vi råde dig til, at du får undersøgt din kloak og dine rørledninger med en tv-inspektion. Det samme gælder, hvis der er fugtskader på ejendommen eller blokerede rør, som forhindrer gennemstrømning.

Vi bruger moderne teknologisk udstyr til at inspicere kloak og rør grundigt. Når vi fører et kamera ned i kloaksystemet, kan vi tydeligt se væggene i rørene. En enkel metode, som typisk ikke kræver større gravearbejde.
Med en kloak tv-inspektion kan vi både lokalisere og dokumentere skader på rør eller tilstoppede rør. En tv-inspektion af kloak og rørledninger er kort sagt en effektiv måde at tjekke kloaksystemer på.

Med tv-inspektionen kan vi finde den mest optimale løsning på et kloakproblem og samtidig tage fat på reparationer, før en skade udvikler sig og bliver til et større problem.

  • tv inspektion kloak
  • tv inspektion
  • tv inspektion kloak københavn & sjælland

Pris på tv-inspektion af kloak

Vi giver altid gerne en pris på en kloak tv-inspektion. Vores priser på kloak tv-inspektion kan variere – alt efter inspektionens omfang, og om der eventuelt viser sig uforudsete problemer ved arbejdet. Kontakt os derfor og hør nærmere om vores kloak tv-inspektions priser.

Prisen for en kloak tv-inspektion er fra kun 1.700,- og opefter, ekskl. moms.

Husk at pengene til en tv-inspektion af kloak kan være givet godt ud. Hos anlægsgartner Gottlieb dokumenterer vi altid kloakken og rørenes tilstand efter en kloak tv-inspektion: Efter tv-inspektionen får du en rapport over kloakrørenes tilstand. Tilstandsrapporten kan du eventuelt bruge som dokumentation overfor dit forsikringsselskab ved en skade på rørene.

Anlægsgartner Gottlieb udfører kloak tv-inspektion i København og på hele Sjælland. En tv-inspektion af kloak- og rørsystemer kan have stor værdi for både virksomheder, miljømyndigheder, skadedyrsbekæmpere og forsikringsselskaber.
Få et uforpligtende tilbud på en tv-inspektion af kloakken og få vished for, hvordan kloaksystemets tilstand er.

Kim Mundberg
Kim Mundberg
Afdelingschef Entreprise og kloak
Fagligt ansvarlig kloakmester

Sjælland

Vi dækker København og Sjælland – Uanset hvor stor eller lille opgave, vi skal løse for jer, lægger vi vægt på at gøre det, så det leverede arbejde lever op til og helst overgår jeres forventninger.

+45 46 41 44 42

Få et uforpligtende tilbud på tv-inspektion

Har du brug for en anlægsgartner eller har du andre opgaver, der skal udføres i jeres udendørsmiljø? Så kontakt Anlægsgartner Gottlieb på telefon 46 41 44 42 eller pr. mail på km@gartnergottlieb.dk. Så kan vi tage en indledende dialog om jeres opgave.